ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΝ ΩΡΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΣΤΟΝ ΑΠΑΛΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Τα πλημμυρικά φαινόμενα μετά και την σημερινή έντονη βροχόπτωση στον Έβρο και ιδιαίτερα στον Δήμο Αλεξανδρούπολης είχει ως τραγική εξέλιξη να χάσει την ζωή του εν ώρα υπηρεσίας ένας πυροσβάστης.

Ο πυροσβέστης ανήκε στην επιχειρησιακή ομάδα απεγκλώβισης μαθητών από το σχολείου του Απαλού του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος πυροσβέστης παρασύρθηκε από ορμητικό χείμαρρο, μέσα από το όχημα, ενώ για αρκετή ώρα ήταν αγνοούμενος. Οι συνάδελφοι του κατάφεραν να τον εντοπίσουν, αλλά δυστυχώς ήταν αργά.

Το δελτίο τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξανδρούπολης αναφέρει:

“Σήμερα, τις πρώτες μεσημεριανές ώρες, το Π.Σ. 3538 της Π.Υ. Αλεξανδρούπολης εκτελούσε περιπολία στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης για παροχή βοηθείας. O Αρχιπυροσβέστης Ζαφειρόπουλος Ιωάννης, ετών 46, ενώ βρισκόταν εκτός του ανωτέρω οχήματος, παρασύρθηκε από όγκο νερών εντός τσιμενταύλακα. Αφού εντοπίστηκε, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Για τις συνθήκες και τα αίτια που προκάλεσαν το θάνατο του πυροσβεστικού υπαλλήλου θα διενεργηθεί προανάκριση και Ένορκη Διοικητική Εξέταση “

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News