Ο ΜΑΚΗΣ ΚΑΡΡΑΣ ΜΑΣ ΞΑΝΑΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙ “ΘΑ ΣΤΗΝ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ”

“Θα στην κάνω την ζημιά” μας τραγουδάει ο Κομοτηναίος τραγουδιστής Μάκης Καρράς στο come back του στα δισκογραφικά δρώμενα. Ένα up tempo χορευτικό τραγούδι σε μουσική και στίχους δικούς του ενώ την ενορχήστρωση έκανε ο μαέστρος Φώτης Ζανελάρης.

Ποιος είναι ο Μάκης Καρράς

Γεννημένος στην Κομοτηνή, όπου και εκεί έκανε και την πρώτη του επαφή με την μουσική από την παιδική του ηλικία. Η αγάπη του για την μουσική τον οδήγησε στο να γίνει ραδιοφωνικός παραγωγός και παράλληλα άρχισε να ασχολείται ως dj σε clubs, cafe αλλά και σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις.

Καθώς τα χρόνια περνούσαν η αγάπη του για το τραγούδι τον οδήγησε στο να αφήσει τα decks και να πιάσει το μικρόφωνο και από εκεί που τραγουδούσε ερασιτεχνικά για τους φίλους του, άρχισε να ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι.

Με τους μουσικούς που συνεργάστηκε πραγματοποίησε και πραγματοποιεί μέχρι και σήμερα πολλές Live εμφανίσεις, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό (Γερμανία, Βουλγαρία, Ρουμανία και Τουρκία) ξέροντας να ξεσηκώνει τους ακροατές του με το εκρηκτικό του ταμπεραμέντο αλλά και με τα τραγούδια που ερμηνεύει.

Υπέρμαχος του αυθεντικού και των ελληνικών μουσικών δρόμων ο Μάκης Καρράς μας ξανασυστήνεται με το τραγούδι του “Θα στην κάνω την ζημιά”

Καλή σας ακρόαση