ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΡΟΔΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΚΑΠΝΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ

Ο βουλευτής Ροδόπης του Κινήματος Αλλαγής, Ιλχάν Αχμέτ, πήρε την πρωτοβουλία για κοινό διάβημα των τριών βουλευτών της Ροδόπης μαζί με τον πρόεδρο της Κοινοπραξίας Καπνοπαραγωγών Ροδόπης –Έβρου ενώπιον του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης για την αδικία που υφίστανται οι καπνοκαλλιεργητές της Θράκης.

Την ανακοίνωση της πρωτοβουλίας αυτής πραγματοποίησε ο ίδιος ο βουλευτής Ροδόπης του Κινήματος Αλλαγής σήμερα, αμέσως μετά την συνάντησή του με τον πρόεδρο της Κοινοπραξίας κ. Εσάτ Χουσείν στα κεντρικά γραφεία της οργάνωσης στην Κομοτηνή. Πρόκειται για την τελευταία πράξη πριν από το κάλεσμα αγροτικών συλλαλητηρίων για τις αποζημιώσεις στους πληγένετες καπνοπαραγωγούς που μάταια αναμένουν την υλοποίηση των δεσμεύσεων της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΑΑΤ.  

Ήδη, η οικονομία της Θράκης υφίσταται τις καταστροφικές συνέπειες των ασκούμενων πολιτικών στον τομέα του καπνού, καθώς όπως τόνισε στις δηλώσεις του ο κ. Εσάτ Χουσείν, μέσα σε ένα μόνο χρόνο, το 2018, οι καπνοπαραγωγοί απώλεσαν συνολικά 24 εκατομμύρια ευρώ από το εισόδημά τους.

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News