ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΤΡΙΣΑΓΙΟ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΤΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

 Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων  Ροδόπης πραγματοποίησε την 06-03-2021 το Ετήσιο Τρισάγιο Υπέρ των ψυχών των Πεσόντων κατά την εκτέλεση του καθήκοντος Αστυνομικών.

Το Τρισάγιο τελέσθηκε στο Μνημείο των πεσόντων Αστυνομικών που βρίσκεται έξωθεν του Αστυνομικού Μεγάρου Κομοτηνής, από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη της Ιεράς Μητροπόλεως Μαρωνείας & Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ,η εκπρόσωπος της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπάλληλων κ.ΤΖΑΤΖΑΝΑ Σταυρούλα , ο Αστυνομικός Διευθυντής της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Α.Μ. και Θράκης Υποστράτηγος κ. ΣΥΡΙΤΟΥΔΗΣ Πασχάλης ,ο Αστυνομικός Διευθυντής της Δ.Α Ροδόπης Ταξίαρχος κ. ΣΕΒΔΥΝΙΔΗΣ Μιχαήλ ,ο Α΄ Υποδιευθυντής της Δ.Α Ροδόπης Αστυνομικός Διευθυντής κ. ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ Κωνσταντίνος, ο Διοικητής της Σχολής Αστυφυλάκων Αστυνομικός Διευθυντής ΒΛΑΧΟΣ Κωνσταντίνος, ο Β΄ Υποδιευθυντής της Δ.Α. Ροδόπης Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. ΛΟΥΚΑΣ Κωνσταντίνος.

Το Δ.Σ. της Ε.Α.Υ. Ν. Ροδόπης τους ευχαριστεί για την παρουσία τους, που αποτελεί ιδιαίτερη τιμή στη μνήμη των πεσόντων στο καθήκον συναδέλφων μας και εύχεται να μην θρηνήσουμε άλλους νεκρούς.

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News