ΔIANOMH ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΕ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΣΤΙΣ ΣΑΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΞΥΛΑΓΑΝΗ

Στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ι Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD), ο  Δήμος Μαρωνείας – Σαπών θα πραγματοποιήσει δωρεάν διανομή προϊόντων (μήλα, κρεμμύδια, πατάτες, πορτοκάλια, λεμόνια,  ελαιόλαδο, ρύζι, κριθαράκι, ντοματοπελτές, γάλα εβαπορέ, ηλιέλαιο, μαρμελάδα, βρεφικές πάνες, μωρομάντηλα, κρέμα δημητριακών, γάλα σκόνη βρεφικής ηλικίας και κοτόπουλο).

Οι δικαιούχοι είναι όσοι εντάσσονται στο πρόγραμμα «Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα», πρώην «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» και έχουν δηλώσει στην αίτηση τους ότι επιθυμούν τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα ΤΕΒΑ.
 

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στις Σάπες την Τρίτη 13/04 από τις 11:30-14:30 και την Τετάρτη 14/04 έως την Πέμπτη 15/04 από τις 07:30-14:30, στον χώρο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ξενοφώντος & Σεβαστουπόλεως (αποθήκες της πρώην Ένωσης Αγροτικού Συνεταιρισμού). Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στην Ξυλαγανή την Τετάρτη 14/04 έως την Πέμπτη 15/04 από τις 8:00-14:00,  στο χώρο του Αμαξοστασίου (έναντι του στρατοπέδου).

Για την εξάλειψη του συνωστισμού και κατ΄ επέκταση του κινδύνου εμφάνισης και διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, οι ωφελούμενοι θα εξυπηρετούνται αυστηρά με ραντεβού και αποκλειστικά την ημέρα και την ώρα για την οποία έχουν ειδοποιηθεί να προσέλθουν να παραλάβουν τα προϊόντα τους, μέσω μηνύματος στο κινητό τους τηλέφωνο, που έχουν δηλώσει στην αίτηση τους στο πρόγραμμα «Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα».

Διαβάστε επίσης:  Λειτουργία τμημάτων ΕΠΑΣ Μαθητείας στις Σάπες

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News