ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ Η 1 ΔΙΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ “ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ – ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ – ΓΙΩΤΙΝΓΚ – ΚΑΤΑΔΥΣΗ”

Στο πλαίσιο λειτουργίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Τουρισμού, συνδιοργανώνεται από το Υπουργείο Τουρισμού και τις Περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και Θεσσαλίας, σήμερα Τρίτη 20 Απριλίου 2021 (ώρες 11:30– 16:00) η “1η Διαπεριφερειακή Ημερίδα” με θέμα: ” Θαλάσσιος τουρισμός – Κρουαζιέρα – Γιώτινγκ – Κατάδυση”.

Το άνοιγμα της ημερίδας θα γίνει με ομιλία του Υπουργού Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη και θα ακολουθήσουν – εκ μέρους του ίδιου Υπουργείου – οι ομιλίες της κ. Σοφίας Ζαχαράκη, Υφυπουργού και της κ. Βίκυς Λοΐζου, Γενικής Γραμματέως Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης. Για την Περιφέρεια Θεσσαλίας , ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός θα απευθύνει χαιρετισμό και θα παρουσιάσει ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας Γιαννης Μπουτίνας την προοπτική της Θεσσαλίας στην ανάπτυξη του Θαλάσσιου τουρισμού στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και ειδικότερα περί του Τουρισμού Καταδύσεων, αλλά και την διαπεριφερειακή συνεργασία με τις Περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης στον θαλάσσιο τουρισμό.

Στο πάνελ των εισηγητών, εκ μέρους της Περιφέρειας Θεσσαλίας θα είναι ο Πέτρος Βαφίνης , Δήμαρχος Αλοννήσου και Άγγελος Μαγκλής Ιδρυτής- Καταδυτικό Κέντρο Σκοπέλου. Ομιλία και παρεμβάσεις θα απευθύνουν επίσης και εκπρόσωποι των υπόλοιπων Περιφερειών της χώρας.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί διαδικτυακά στο YouTube και πιο συγκεκριμένα στον παρακάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/3mRcyKa

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News