ΖΗΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΝΟΣ EUROVISION VILLAGE

Το φετινό Eurovision Village θα είναι διαδικτυακό! Από τις 15 ως τις 23 Μαϊου, οι πόρτες του διαδικτυακού Eurovision Village θα ανοίξουν για όλο τον κόσμο! Οι fans του διαγωνισμού μπορούν να εξερευνήσουν τον κόσμο της Eurovision και να απολαύσουν συναυλίες από διάφορους καλλιτέχνες, όπως ο Johnny Logan και ο DJ Afrojack!

Το Eurovision Village είναι κάθε χρόνο ο τόπος συνάντησης των φίλων του διαγωνισμού. Εκεί διοργανώνονται εκδηλώσεις και συναυλίες με νέους και παλιούς καλλιτέχνες της Eurovision και όχι μόνο. Επίσης, εκεί προβάλλονται σε γιγαντοοθόνες οι 2 ημιτελικοί και ο μεγάλος τελικός. Το Eurovision Village στο Τελ Αβίβ το 2019 βρισκόταν κατά μήκος της παραλίας στο Πάρκο Charles Clore. Μπορούσε να φιλοξενήσει μέχρι και 25.000 άτομα. Φέτος, το Eurovision Village θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να το επισκεφτούν διαδικτυακά. Ο Δήμος του Ρότερνταμ ευελπιστεί οι επισκέπτες να φτάσουν το 1 εκατομμύριο.

Οι επισκέπτες του Eurovision Village θα μπορούν να εξερευνήσουν την πόλη του Ρότερνταμ και να γνωρίσουν τους κατοίκους της. Παράλληλα, θα μπορούν να συμμετέχουν σε πάρτυ στα “Κυβικά Σπίτια (Cube Houses)” ή στο κτίριο του Market Hall, και φυσικά να παρακολουθήσουν μια live συναυλία του DJ Afrojack στις μπροστινές θέσεις! Επίσης, θα υπάρχει μια ειδική έκδοση του ολλανδικού Junior SongFestival για παιδιά, στην οποία θα συμμετάσχουν νικητές από τους παλαιότερους διαγωνισμούς του φεστιβάλ αυτού.

Στο φετινό διαδικτυακό Eurovision Village όλοι είναι ευπρόσδεκτοι να απολαύσουν τη μουσική, καθώς η είσοδος είναι δωρεάν. Είναι επίσημο μέρος του διαγωνισμού, όπου διοργανώνεται από την EBU, σε συνεργασία με τις Ολλανδικές εταιρίες ραδιοτηλεόρασης NPONOS και AVROTROS αλλά και με την συμβολή της πόλης του Ρότερνταμ.

Το διαδικτυακό Eurovision Village είναι διαθέσιμο 24/7 με δωρεάν είσοδο για όλους, απλά πατώντας εδώ.

ogae greece

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News