ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΡΙΦΩΝ, ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Η ΟΜΑΔΑ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ 3ΟΥ ΓΕΛ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Ο 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Γρίφων, Λογικής και Μαθηματικών «Πρωταγόρας ο Αβδηρίτης», που συνδιοργάνωσαν η ομάδα Λογικής και η ομάδα Ρομποτικής & Προγραμματισμού του 3ου ΓΕΛ Κομοτηνής με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 23 Μαΐου 2021.

Ο διαγωνισμός απευθυνόταν σε μαθητές που φοιτούν σε όλες τις τάξεις των Γυμνασίων, Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων της χώρας και συνολικά υπήρξαν 186 αιτήσεις συμμετοχής.

Λόγω της υγειονομικής κρίσης ο διαγωνισμός διεξήχθη διαδικτυακά και σε μία μόνο φάση, το Σαββατοκύριακο 22-23 Μαΐου 2021. Οι διαγωνιζόμενοι μαθητές απ’ όλη την Ελλάδα κλήθηκαν να απαντήσουν σε γρίφους λογικής και μαθηματικών ατομικά.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 22 Μαΐου 2021 συμμετείχαν 127 μαθητές Α’, Β’ και Γ’ Γυμνασίου από τις 11:00 π.μ. μέχρι και τις 13:00 μ.μ. σε ειδικά διαμορφωμένα θέματα γρίφων και λογικής, ενώ την Κυριακή 23 Μαΐου 2021 από τις 11:00 π.μ. μέχρι και τις 13:00 μ.μ. διαγωνίστηκαν 34 μαθητές Λυκείων.

Διαβάστε επίσης:  Τα προβλήματα των επαγγελματιών της Ροδόπης κατέγραψε ο ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας

Ο διαγωνισμός έληξε με την απονομή τιμητικών Επαίνων στους 5 πρώτους μαθητές κάθε κατηγορίας (Α’ Γυμνασίου, Β’-Γ’ Γυμνασίου και Α’-Β’-Γ’ Λυκείου), και όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν Βεβαίωση Συμμετοχής. Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό η Διευθύντρια Β/θμιας Εκπ/σης Ροδόπης, κ. Μαίρη Κοσμίδου και οι Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου Μαθηματικών του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, κ. Νικόλαος Ανταμπούφης και κ. Δαργινίδου Λεμονιά.

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές για την προσπάθεια τους!
Περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο website του διαγωνισμού: https://quizcontest.sch.gr/2021/

Επιστημονική Επιτροπή
Φωτιάδης Νικόλαος , PhD Μαθηματικός ΠΕ03
Καράουστας Ιορδάνης, MSc Μαθηματικός ΠΕ03
Λύκος Ανδρέας, MSc Μαθηματικός ΠΕ03
Οργανωτική Επιτροπή & Τεχνική Υποστήριξη
Εκπαιδευτικοί Αθανασούλα Αικατερίνη, Βιολόγος ΠΕ04.04
Βερρή Ανδρονίκη, Πληροφορικός ΠΕ86
Μαργαρίτης Χουρμούζης, Μαθηματικός ΠΕ03

Μαθητές: Ευτυχιάκος Βασίλειος, Κουρτίδης Λέανδρος, Χουβαρδάς Άγγελος Μιχαήλ

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News