ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΙΧΕ Ο Δ. ΧΑΡΙΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Γ. ΛΟΥΤΑΤΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Με τους εργαζομένους της υπηρεσίας καθαρότητας βρέθηκε ο βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ Δ. Χαρίτου και ο δημοτικός σύμβουλος Γ. Λουτατίδης για να συζητήσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στον χώρο εργασίας τους. Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

“Ο βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Χαρίτου μαζί με τον δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Λουτατίδη βρέθηκαν σήμερα Παρασκευή 11 Ιουνίου, στην υπηρεσία καθαριότητας, περιβάλλοντος και ανακύκλωσης του Δήμου Κομοτηνής και συζήτησαν με τους εργαζόμενους για τα συσσωρευμένα προβλήματα στους χώρους δουλειάς, λόγω κυρίως της υποστελέχωσης των υπηρεσιών με ευθύνη της κεντρικής εξουσίας.

Ο βουλευτής ενημέρωσε τους εργαζόμενους για τις αντεργατικές αλλαγές που περιλαμβάνονται στο νομοσχέδιο  για τα εργασιακά που βρίσκεται στη Βουλή. Ρυθμίσεις που θα πλήξουν καίρια τα εργασιακά δικαιώματα και τις συνδικαλιστικές ελευθερίες των εργαζομένων ανατρέποντας κατακτήσεις δεκαετιών.

Το μήνυμα είναι σαφές προς την κυβέρνηση, αυταπατώνται αν νομίζουν ότι ο κόσμος της εργασίας είναι ανυποψίαστος για τις αντεργατικές αλλαγές που ετοιμάζονται να ψηφίσουν με το νομοσχέδιο έκτρωμα!”

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News