ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟ ΣΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΛΙΚΗΣ

Συνεχίζεται η κόντρα του τραγουδιστή Γιώργου Τσαλίκη με τον ΣΚΑΙ και μάλιστα οδηγείτε στα δικαστήρια. Μετά και την εξέλιξη αυτή ο αγαπημένος τραγουδιστής μιλά για πρώτη φορά για τους λόγους που τον οδήγησαν στην νομική οδό κατά του μαγάλου τηλεοπτικού σταθμού.

Ο τραγουδιστής είπε χαρακτηριστικά:

«Είναι οι πρώτες μέρες μετά την αλλαγή στο πρόγραμμά μου λόγω του Big Brother. Δεν έχω προλάβει να φτιάξω το πρόγραμμα και να δω τα πατήματά μου και πώς θα το κάνω. Είχα φτιάξει το πρόγραμμά μου βασισμένο στις υποχρεώσεις μου στο κανάλι. Το θέμα έχει πάρει τη νομική οδό. Ξέρω ότι θα δικαιωθώ γιατί ξέρω ότι έχω δίκιο και περιμένω αυτή τη στιγμή».

Ο τραγουδιστής τόνισε:

«Δεν αγαπώ τις αγωγές, δεν αγαπώ τις εντάσεις, δεν αγαπώ τα δικαστήρια, αλλά μερικές φορές πρέπει να ακολουθούμε τη νομική οδό για να βρίσκουμε το δίκιο μας, όταν μας αδικούν με τόσο άκομψο και τόσο κατάφορο τρόπο. Υπάρχουν κομμάτια του παζλ στην υπόθεση, τα οποία δεν γνωρίζετε ακόμα, αλλά θα τα μάθετε. Θα σας εξηγηθεί η αντίδρασή μου και για ποιο λόγο αυτό που ισχυρίζεται το κανάλι του ΣΚΑΙ είναι κοροϊδία».

Και υπογράμμισε:

«Θα το πάω μέχρι τέλους και επειδή θα δικαιωθώ, αυτά τα στελέχη που κάνουν ότι τους καπνίσει, που δεν σέβονται κανέναν, πρέπει να μάθουν στον επόμενο Τσαλίκη να είναι πιο προσεκτικοί. Θα το πάρουν το μάθημα, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να γλιτώσουν».

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News