ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ ΚΑΙ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ

Τίτλοι τέλους μετά από 18 χρόνια γάμου και 21 χρόνια σχέσης για ένα από τα πιο γνωστά και αγαπητά ζευγάρια της σόουμπιζ. Δέσποινα Βανδή και Ντέμης Νικολαΐδης, αποφάσισαν να βάλουν τέλος στο γάμο τους.

Η ανακοίνωση για το διαζύγιο της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαϊδη
«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας.
Δ. Βανδή – Ν. Νικολαΐδης»

Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης γνωστοποίησαν τη λύση του γάμου τους, με ανακοίνωση που εστάλη στα media από τον Γιώργο Αρσενάκο, manager της Δέσποινας Βανδή.

Το ζευγάρι σύμφωνα με πληροφορίες έχει χωρίσει εδώ και μερικούς μήνες, ζει χωριστά από την αρχή του χρόνου, γεγονός που γνώριζε ο φιλικός και συγγενικός τους περίγυρος και αντιμετώπισε με τον σεβασμό που αρμόζει, χωρίς να υπάρχει η μικρή διαρροή, δίνοντάς τους το χρόνο και το περιθώριο για να διαχειριστούν τα νέα δεδομένα στη ζωή της. Ο χωρισμός τους έγινε σε φιλικό κλίμα και οι σχέσεις μεταξύ τους παραμένουν εξαιρετικές. Πρώτη και απόλυτη προτεραιότητα άλλωστε και των δύο είναι τα δύο παιδιά τους τη 16χρονη Μελίνα και τον 12χρονο Γιώργο

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News