ΚΟΜΟΤΗΝΗ: ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πραγματοποιήθηκε το συλλαλητήριο κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού και του διαχωρισμού σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους στην Κομοτηνή σήμερα Τετάρτη 21 Ιουλίου.

Η συγκέντρωση δόθηκε στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής στις 18.00 το απόγευμα και αρκετοί Ροδοπίτες κάθε ηλικίας δώσανε το παρών τους θέλοντας να εκφράσουν την δυσαρέσκεια τους στην κυβερνητική αυτή απόφαση, κρατώντας ελληνικές σημαίες και φωνάζοντας συνθήματα όπως “Κάτω η Χούντα του Μητσοτάκη”

Οι μετέχοντες πραγματοποίησαν μια ειρηνική πορεία με πρώτο σταθμό τον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής προκειμένου να πάρουν την ευλογία της Αγίας Παρασκευής, που είναι και η πολιούχος της πόλης όπως δήλωσαν και να ζητήσουν να φωτίσει τους κυβερνώντας ώστε να άρουν τα μέτρα αυτά.

Κατόπιν η πορεία κατευθύνθηκε στην έδρα της Αντιπεριφέρειας Ροδόπης και από στο Μέγαρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης. Εκεί τριμελής επιτροπή των συμμετοχώντων ζήτησαν να δούνε τον Αστυνομικό Διευθυντή για να του καταθέσουν τους λόγους του συλλαλητηρίου αλλά δεν τους επιτράπηκε η είσοδος. Πάρα ταύτα τους υποδέχτηκε στην είσοδο ο Αξιωματικός Υπηρεσίες και συνομίλησαν μαζί του.

Να επισημάνουμε ότι στην είσοδο του Αστυνομικού Μεγάρου περίμενε μια διμοιρία με αστυνομικούς δείχνοντας όμως τις ειρηνικές διαθέσεις του κρατώντας μόνο την ασπίδα τους και χωρίς την ύπαρξη ολόκληρης εξάρτησης.

Στην συνέχεια η πορεία διαμαρτυρίας κατευθύνθηκε στην έδρα της Περιφέρειας ΑΜΘ και κατέληξε στο κέντρο της πλατείας όπου έγινε και η λήξη της.

Στις παρατηρήσεις μας, η ύπαρξη συγχρωτισμού, χωρίς καμία διατήρηση των αποστάσεων και χωρίς την χρήση μάσκας εκτός ελαχίστων περιπτώσεων.

Το συλλαλητήριο αυτό πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα σε 44 πόλεις ανα την Ελλάδα

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News