ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 31/07 ΣΕ HD ΤΗΝ EUROVISION ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΟΥ 2006

Μια υψηλής ποιότητας έκπληξη μας ετοιμάζει το κανάλι της Γιουροβίζιον στο YouTube! Το Σάββατο 31 Ιουλίου στις 22:00 ώρα Ελλάδας, θα προβληθεί ο διαγωνισμός του 2006 που διοργανώθηκε στην Αθήνα για πρώτη φορά σε ποιότητα High Definition.

Τι θα δούμε

Βίντεο από τον Μεγάλο Τελικό του 51ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Γιουροβίζιον που διοργανώθηκε στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Νίκος Γκάλης του ΟΑΚΑ στις 20 Μαΐου 2006 στην Αθήνα θα έχουμε τη δυνατότητα να δούμε σε HD. Μεγάλα τμήματα του σόου καταγράφτηκαν σε υψηλής ποιότητας βίντεο με σκοπό να συγκεντρωθούν γνώσεις που θα βοηθούσαν τις μελλοντικές διοργανώσεις. Ωστόσο, ποτέ δεν είδαν το φως της δημοσιότητας.

Υπενθυμίζουμε, ότι ο διαγωνισμός του 2006 έχει ήδη προβληθεί από το κανάλι της Eurovision στο YouTube, στα πλαίσια του #EurovisionAgain και πάλι σε υψηλής ευκρίνειας βίντεο. Αυτή τη φορά όμως η εμπειρία θα είναι διαφορετική. Το Σάββατο θα δούμε τον διαγωνισμό δίχως γραφικά, δηλαδή τις κάρτες με τα στοιχεία κάθε συμμετοχής, αλλά ούτε τις καρτ ποστάλ. Θα βλέπουμε, εκτός από τα τραγούδια, και όλα όσα διαδραματίστηκαν επί σκηνής στη διάρκεια των καρτ ποστάλ, δίνοντάς μας την ευκαιρία να ζήσουμε τον διαγωνισμό σαν να βρισκόμαστε μέσα στο στάδιο! Ο πίνακας βαθμολογίας θα προβληθεί κανονικά.

2006: χρονιά σταθμός!

Για την ιστορία, ο πρώτος διαγωνισμός της Γιουροβίζιον που προβλήθηκε σε HD ήταν το 2007 από το Ελσίνκι. Το 2006 η τεχνολογία αυτή βρισκόταν ακόμη σε πειραματικό στάδιο. Τη χρονιά εκείνη, η ΕΡΤ, σε συνεργασία με την EBU, τη RAI, το BBC και άλλους κρατικούς ραδιοτηλεοπτικούς φορείς, πειραματίστηκαν για πρώτη φορά με το φορμάτ αυτό.

Συντονιστείτε, λοιπόν, το Σάββατο για να απολαύσουμε τους Lordi, την Άννα Βίσση και όλους τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες από το 2006 σε μια μοναδική HD προβολή!

ogaegreece

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News