ΜΙΝΙ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ

Μίνι ανασχηματισμό πραγματοποίησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή την αναβάθμιση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών, Χρήστου Τριαντόπουλου, σε Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό με αρμοδιότητα σε θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές.

Σύμφωνα με το Μέγαρο Μαξίμου ο λόγος είναι να λειτουργήσει άμεσα ο διαχειριστικός μηχανισμός για τη στήριξη των κατοίκων και την ανασυγκρότηση των πυρόπληκτων περιοχών, όπως αναφέρει ενημέρωση από το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού.

Έτσι γίνονται οι εξής αλλαγές:

– Ο έως σήμερα Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό Χρήστος-Γεώργιος Σκέρτσος αναλαμβάνει Υπουργός Επικρατείας, με τις ίδιες αρμοδιότητες.

– Ο έως σήμερα Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών Χρήστος Τριαντόπουλος αναλαμβάνει Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό με αρμοδιότητα σε θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές.

– Ο έως σήμερα Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ιωάννης Οικονόμου αναλαμβάνει Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος. Στη θέση της Αναπληρώτριας Κυβερνητικής Εκπροσώπου παραμένει η κυρία Αριστοτελία Πελώνη.

– Ο έως σήμερα Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γεώργιος Στύλιος αναλαμβάνει Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στη θέση του κυρίου Ιωάννη Οικονόμου.

Διαβάστε επίσης:  Το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου κατά της εξόρυξης χρυσού επέδωσε ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών κ. Ντίνος Χαριτόπουλος στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη - Επίσκεψη στο Λαογραφικό Μουσείο Ξυλαγανής

– Ο έως σήμερα Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό Θεόδωρος Λιβάνιος αναλαμβάνει Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης στη θέση του κυρίου Γεώργιου Στύλιου.

Η Ορκωμοσία των νέων Υπουργών πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 13:00, στο Προεδρικό Μέγαρο.

ΑΠΕ ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News