Ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΓΑΘΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ Β.ΕΥΒΟΙΑ

Τα ευχαριστώ του έστειλε ο Δικηγορικός Σύλλογος Ροδόπης στα μέλη του για την συνεισφορά τους στην συγκέντρωση πρώτων αγαθών για τους πυρόπληκτους της Β. Εύβοιας.

Σύμφωνα με την επιστολή η ανταπόκριση ήταν μεγάλη και άμεση και όλα τα είδη που συγκεντρώθηκαν έχουν σταλθεί στην Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας στην περιοχή της Χαλκίδας.

Τέλος ο Σύλλογος ευχαρίστησε την εταιρεία ταχυμεταφορών ΤΝΤ courier της Κομοτηνής για την δωρεάν μεταφορά των αγαθών. Κλείνοντας δήλωσε ότι στηρίζουν και συμπαραστέκονται στους πληγέντες πυρόπληκτους και έδωσαν συγχαρητήρια σε όσους συμβάλλουν στην “διάσωση” της περιοχής. Πιο αναλυτικά η επιστολή αναφέρει:

“Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη μας που επέδειξαν έμπρακτη συμπαράσταση και αλληλεγγύη, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμά μας για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης  για τους πυρόπληκτους των καταστροφικών πυρκαγιών που ξέσπασαν στη χώρα μας.

Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη και άμεση και τα είδη που συγκεντρώθηκαν, απεστάλησαν σήμερα, στην Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας, στη Χαλκίδα, ώστε να διανεμηθούν, βάσει των πραγματικών αναγκών, στις πυρόπληκτες περιοχές της Β. Εύβοιας.

Διαβάστε επίσης:  Ευχές του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης για την γιορτή του Κουρμπάν Μπαϊραμ

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία ταχυμεταφορών TNT courier- Κομοτηνή για την κοινωνική ευθύνη που επέδειξε, αναλαμβάνοντας την δωρεάν μεταφορά των συγκεντρωθέντων ειδών.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Ροδόπης εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση, στήριξη και αλληλεγγύη του στους πληγέντες και συγχαίρει  όλους όσους συνδράμουν στις πληγείσες περιοχές με δύναμη ψυχής.

Ευχόμαστε την άμεση αποκατάσταση των πληγέντων με την στήριξη όλων μας.”

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News