ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΒΛΑΙΚΟΥΔΗΣ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΝ Δ.Ε.Μ.Π. ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΑΜΑΞΙΔΙΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΕ

Η σημαντικότητα του έργου της Διαχειριστικής Επιτροπής Μουσουλμανικής Περιουσίας στην Ροδόπη είναι σαν ένα φως μέσα σε ένα σκοτεινό τούνελ. Η Διοίκηση της προσπαθεί καθημερινά εκτός από την σωστή διαχείριση των οικονομικών της ΔΕΜΠ να επιστρέφει πίσω στους πολίτες της Ροδόπης μέσο κοινωφελών ενεργειών την εμπιστοσύνη που δείχνουν σε αυτή.

Για μία ακόμη φορά η ΔΕΜΠ μεταξύ όλων των ενεργειών της δεν ξεχωρίζει το θρήσκευμα και δηλώνει παρόν στις ανάγκες των Ροδοπαίων. Έτσι έγινε και με τον Ισίδωρο Βλαικούδη που του δώρισε ένα νέο αναπηρικό αμαξίδιο δίνοντας εκ νέου την ευκαιρία να έχει και πάλι πίσω την καθημερινότητα μετά και την αντικατάσταση του προβληματικού και μη λειτουργικού παλιού του αμαξάδιο.

Ο κος Βλαικούδης με επιστολή του ευχαριστεί την Διοίκηση της ΔΕΜΠ για την πολύ σημαντική προσφορά τους στο πρόσωπο του.

Ισίδωρος Βλαικούδης: Ευχαριστώ από καρδιάς τη Διαχειριστική Επιτροπή Μουσουλμανικής Περιουσίας Κομοτηνής, τον Πρόεδρο και Άνθρωπο πάνω απ’ όλα κ. Σελήμ Ισά, και τους συνεργάτες του, για την καθοριστική οικονομική συμβολή τους στο να αποκτήσω νέο αναπηρικό αμαξίδιο, καθώς το προηγούμενο που είχα, είχε καταστεί μη επαρκώς λειτουργικό μετά από οκτώ περίπου χρόνια χρήσης. Εύχομαι στους ίδιους και στις οικογένειές τους να έχουν υγεία και ευτυχία σε όλη τους τη ζωή.

Στην φωτογραφία αριστερά απεικονίζεται και ο κος Παναγιώτης Χρυσοβέργης κατασκευαστής του αμαξιδίου από την εταιρεία «Δίφρος» καθώς και ο Πρόεδρος της ΔΕΜΠ Σελίμ Ισα και τα μέλη Σαλή Σαλή και Εμίν Ριντβάν

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News