ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΛΕΜΦΩΜΑΤΟΣ ΕΙΧΑΝ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ “ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ” ΜΕ ΤΟΝ “ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ”

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Λεμφώματος πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανάμεσα στην πρόεδρο του Συλλόγου ‘’Δύναμη ψυχής’’  κ. Ροδούλα Κοκκινάκη, τον πρόεδρο του  ‘’Πανελληνίου Συλλόγου Πτυχιούχων‘’ κ. Γιώργου Δημητριάδη και την ταμία κ. Κατερίνα Βαιλεζούδη.

Η κυρία Κοκκινάκη τόνισε τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι καρκινοπαθείς και παρουσίασε το έργο που προσφέρει ο σύλλογος στην πόλη μας.

Ο κύριος Δημητριάδης και η κ.Βαιλεζούδη έδωσαν τα συγχαρητήρια τους απέναντι στον ενεργητικό σύλλογο, εξέφρασαν τη συμπαράσταση και τη στήριξη τους απέναντι στους καρκινοπαθείς και δήλωσαν ότι θα είναι συνοδοιπόροι στην τεράστια αυτή μάχης ζωής που δίνουν τα άτομα με καρκίνο.

Οι πρόεδροι των δύο συλλόγων δεσμεύτηκαν ότι ο κοινός τους σκοπός θα είναι η συνεχής επαφή και η αλληλοβοήθεια μεταξύ των συλλόγων ώστε να διαδώσουν το μήνυμα της πρόληψης, της έγκαιρης διάγνωσης, της προστασίας αλλά και της αντιμετώπισης του καρκίνου σε όλους τους πολίτες, για να απολαμβάνουν μια ανώτερη ποιότητα ζωής με καλύτερες συνθήκες διαβίωσης.

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News