ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η ΠΑΜΘ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΕΥΕΡΓΕΤΩΝ”

Με εκδηλώσεις θα γιορτάσει η ΠΑΜΘ την “Ημέρα Μνήμης των Εθνικών μας Ευεργετών” την Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2021 στην Κομοτηνή έδρα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Αναλυτικά οι εκδηλώσεις είναι οι εξής:

Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2021

08:00 – Επίσημη έπαρση της σημαίας στο χώρο του Ηρώου παρουσία αρχών με απόδοση τιμών από δύο οπλίτες ΣΝ και ένα σαλπιγκτή και φωταγώγηση στρατοπέδων με μέριμνα του ΑΔΦΚ.

10:15 – Δοξολογία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου όπου θα προεξάρχει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαρώνειας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων. Μετά τη δοξολογία θα εκφωνηθεί ο πανηγυρικός της ημέρας από την κα Βαγιανή Γιαπαντζαλή, δασκάλα του 3ου Μειονοτικού Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής.

10:45 Κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της πόλης, από τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ροδόπης, τον Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Κομοτηνής, τον Δήμαρχο Κομοτηνής, τον Πρύτανη του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου, τον Δ/ντή Γενικής Αστυνομικής Δ/νσης ΑΜ-Θ, τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών ΑΜ-Θ, τις τοπικές αρχές, εκπροσώπους των προσφυγικών σωματείων καθώς και όποιον εκπρόσωπο Νομικού Προσώπου επιθυμεί να τιμήσει την εκδήλωση.

18:50 – Υποστολή της σημαίας στον χώρο του Ηρώου της πόλης, με απόδοση τιμών από δύο οπλίτες ΣΝ και ένα σαλπιγκτή και φωταγώγηση στρατοπέδων με μέριμνα του ΑΔΦΚ.

Οι εκδηλώσεις μνήμης των Εθνικών μας Ευεργετών θα πραγματοποιηθούν με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις και των μέτρων που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση του κινδύνου της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News