Βιτριόλι: Συγγνώμη ζήτησε η 37χρονη κατηγορούμενη από την Ιωάννα Παλιοσπύρου και την οικογένεια της

Την απολογία της παρουσίασε ενωπίω του δικαστηρίου η 37χρονη κατηγορούμενη Έφη ξεκινώντας την με μία συγγνώμη προς την Ιωάννα Παλιοσπύρου και την οικογένεια της. “Τη συγγνώμη μου τη ζήτησα στην Ιωάννα μέσα από την απολογία μου. Εγώ σήμερα επαναλαμβάνω τη συγγνώμη μου στην Ιωάννα, ειλικρινή μέσα από την ψυχή μου, και στην οικογένειά της. Αλλά και από την οικογένεια μου γιατί τους έφερα μεγάλη ντροπή με την πράξη μου” δήλωσε η κατηγορούμενη.

Λίγο πιο πριν υπήρξε μία μικροένταση με την παθούσα να απευθύνεται στην κατηγορούμενη και να την ρωτάει “Θα πεις την αλήθεια τώρα; Να κάτσω να ακούσω ή να φύγω;” Η κατηγορούμενη μετά το φραστικό αυτό επεισόδιο απομακρύνθηκε από την αίθουσα από τους παραβρισκόμενους αστυνομικούς για την αποφυγή εντάσεων.

Ο δικηγόρος της 37χρονης κατηγορούμενης, Σάκης Κεχαγιόγλου, ζήτησε τη μετατροπή της κατηγορίας από απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη δηλώνοντας “Είμαι απολύτως βέβαιος ότι η κατηγορούμενη θα είναι απολύτως ελεύθερη από κάθε παράγοντα της δίκης για να απαντήσει ελεύθερα και να τηρηθεί πλήρως η δικονομία”

Το αίτημα της υπεράσπισης για την κλήση δύο μαρτύρων που φέρονται να είχαν επικοινωνία με την κατηγορούμενη πριν και μετά την επίθεση κατα την εισήγηση του εισαγγελέα της έδρας κ. Χαράλαμπου Μαστραντωνάκη ζητήθηκε η απόρριψη του αιτήματος.

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News