Χρήστος Γάκης – Ανεξαρτοποιήθηκε απο την “Περιφερειακή Σύνθεση” και τον αξιοποιεί άμεσα ο Περιφερειάρχης

Άλλος ένας περιφερειακό σύμβουλο έχασε η “Περιφερειακή Σύνθεσ稔. Ο Χρήστος Γάκης, από την Καβάλα, ο οποίος ανεξαρτοποιήθηκε και αξιοποιήθηκε άμεσα από την διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜΘ ως άμισθος εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα ενέργειας.

Ο κος Γάκης συναντήθηκε τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο και συζήτησαν μια σειρά από θέματα της Καβάλας και γενικότερα της Περιφέρειας και αποφασίστηκε να υπάρξει συνεργασία μεταξύ τους.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο κ. Περιφερειάρχης όρισε τον κ. Γάκη άμισθο εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο με αρμοδιότητα τα θέματα ενέργειας.

Την εξέλιξη αυτής της σχέσης σχολιάζει η “Περιφερειακή Σύνθεση” της οποίας υπήρξε περιφερειακός σύμβουλος ο κος Γάκης λέγοντας:

“Οι «ενέργειες» του Χρήστου Μέτιου και του Χρήστου Γάκη δεν «ταιριάζουν» και πολύ πάντως, αν κάνει κάποιος μία σύντομη αναδρομή στο πρόσφατο παρελθόν και ακούσει τους χαρακτηρισμούς που έχουν ανταλλάξει.

Προκαλούμε όποιον ή όποιαν θέλει, να ανατρέξει στη συνεδρίαση της 9ης Οκτωβρίου 2019 και να ακούσει τους χαρακτηρισμούς του ενός προς τον άλλον ή με μία σύντομη αναζήτηση στον τοπικό τύπο να διαγνώσει την άποψη που είχε ο Χρήστος Γάκης για το πρόσωπο και τις διοικητικές ικανότητες του Χρήστου Μέτιου.

Επίσης, καλό θα ήταν να εξηγήσει ο Χρήστος Γάκης πώς βρήκε χρόνο να ασχοληθεί με το νέο καθήκον του, αφού μάλλον λόγω φόρτου εργασίας απέχει συστηματικά από τις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου (είναι όλες αναρτημένες στο διαδίκτυο για του λόγου το αληθές).

Σε κάθε περίπτωση, οι επιλογές του καθενός αφορούν τον ίδιο. Το θέμα είναι ότι όλες και όλοι κρινόμαστε από αυτές γιατί το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει.

Και το αποτέλεσμα εν προκειμένω είναι η ανακολουθία λόγων και έργων από ανθρώπους που προσπαθούν να πείσουν ότι υπηρετούν την Πολιτική και όχι το πολιτικό τους όφελος. “

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News