Πανελλαδική πρωτοτυπία για τον Δήμο Ίασμο – Πραγματοποιήθηκε το 1ο Συνέδριο της δημοτικής παράταξης “Εμπρός”

Ο συνδυασμός «ΕΜΠΡΟΣ», έχοντας συμπληρώσει τρία χρόνια από την ίδρυσή του, πραγματοποίησε το πρώτο του Γενικό Εκλογικό Συνέδριο, την Κυριακή 7 Νοεμβρίου. 

Κατά την έναρξη του συνεδρίου τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Νουρετίν Μουσταφά, του αείμνηστου μέλους του συνδυασμού.

Οι διεργασίες ξεκίνησαν με την εκλογή του Προεδρείου, αποτελούμενο από τον Μεχμέτ Μεχμέτ, Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ιάσμου, τον Μουμίν Μουμίν, Αναπληρωτή Δημάρχου – Αντιδήμαρχο Ύδρευσης & Αποχέτευσης και την Πασχαλίνα Καπούλα, νέο μέλος του συνδυασμού.

Ο Εσωτερικός Κανονισμός του Συνδυασμού, που καταρτίστηκε και απαρτίζεται από 10 άρθρα, ψηφίστηκε ομόφωνα από τους συνέδρους.

Η πλειοψηφία των συνέδρων έλαβαν το λόγο, εξέφρασαν απόψεις για τα έργα και τις δράσεις του συνδυασμού και για τις ενδεχόμενες βελτιωτικές κινήσεις για την επόμενη περίοδο διοίκησης στον δήμο Ιάσμου.

Ο ιδρυτής του συνδυασμού «ΕΜΠΡΟΣ», ο Δήμαρχος Ιάσμου, Οντέρ Μουμίν, επανεξελέγη ομόφωνα επικεφαλής του συνδυασμού για την επόμενη τριετία.

Επίσης για την 7μελή Εκτελεστική Επιτροπή εκλέχθηκαν ομόφωνα ο Αδέμ Χατζή Αμέτ, ο Σαμπρή Ισμαήλ, η Λεμονιά Μπάτζιου, ο Λατήφ Χαλήλ, η Χαγιάτ Βελή, η Χεμετέ Μπαϊράμ και ο Οζκάν Ραΐφ.

Το συνέδριο έκλεισε με τον χαιρετισμό του επανεκλεγέντα Επικεφαλής του Συνδυασμού, Δημάρχου Ιάσμου, Οντέρ Μουμίν, ο οποίος καταχειροκροτήθηκε από τους συνέδρους.

Ο Μουμίν ευχαρίστησε όλα τα μέλη του «ΕΜΠΡΟΣ» για την παρουσία και τη συμμετοχή τους στο 1ο συνέδριο του συνδυασμού, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα για περισσότερη δουλειά στη διοίκηση του δήμου Ιάσμου και μήνυμα ενότητας, συσπείρωσης και ευρείας νίκης στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023.

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News