Ο Αλέξης Τσίπρας στην Ροδόπη

Στην Ροδόπη βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας ο οποίος ξεκίνησε την περιοδεία του από τον Ίασμο.

Ο κος Τσίπρας συνοδευόμενος από τον Βουλευτή Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρα Χαρίτου, τον Δήμαρχο Ιάσμου Οντέρ Μουμίν και στελέχη του τοπικού Σύριζα όπως την συντονίστρια Ροδόπης Αγγελική Κουγιουμτζόγλου, τον αναπληρωτή συντονιστή Οζγκιούρ Φερχάτ αλλά και πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από την Ροδόπη, βρέθηκε στην κεντρική πλατεία Ιάσμου όπου και εκεί συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής καταγράφοντας τις ανησυχίες τους και τα προβλήματα τους.

Στην συνέχεια ο κος Τσίπρας έφτασε στην Κομοτηνή όπου και συναντήθηκε με νέους επιστήμονες, φοιτητές και νεολαία σε κεντρικό καφέ της Κομοτηνής καταγράφωντας τα όνειρα τους, τους στόχους τους αλλά και την αγωνία τους για το αύριο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία θα ολοκληρώσει την επίσκεψη του στην Ροδόπη το απόγευμα όπου στις 19.00 θα πραγματοποιήσει κεντρική ομιλία στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής, μόνο για εμβολιασμένους και νοσήσαντες από Covid-19

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News