Ο Κώστας Μπανιώτης επιστρέφει στην Κομοτηνή για να διδάξει αλτικά αγωνίσματα στον σύλλογο της “Ολυμπιάδας”

Ο Πρωταθλητής Ελλάδας Κώστας Μπανιώτης αναλαμβάνει υπεύθυνος σχεδιασμού και επιβλέπων όλων των αλτικών αγωνισμάτων της “Ολυμπιάδα Κομοτηνής”

Ο Κομοτηναίος Παγκόσμιος Πρωταθλητής κλείνει το κεφάλαιο του ενεργού πρωταθλητή και ανοίγει ένα νέο εξίσου πολύ σημαντικό. Οι επιτυχίες του, τα μετάλλια του σε Παγκόσμιο επίπεδο, το ήθος και η εμπειρία του θα μπορούν να μεταλαμπαδευτούν στους νέους κομοτηναίους αθλητές του συλλόγου.

Ο Κώστας Μπανιώτης με ανάρτηση του στο προσωπικό του ιστολόγιο αναφέρει: Με μεγάλη χαρά και πολύ ενθουσιασμό, ανακοινώνω την συνεργασία μου με την Ολυμπιάδα Κομοτηνής, την ομάδα στην οποία βρίσκομαι από μικρό παιδί.Με πλήρως οργανωμένα τμήματα από μικρές ηλικίες, ευελπιστω μέσα από αυτήν την συνεργασία, να μεταλαμπαδευσω τις γνώσεις και τις εμπειρίες μου σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες της πόλης μου.

Ο Έλληνας γίγαντας του άλματος επιστρέφει εκεί που ξεκίνησε, στην αγαπημένη του Κομοτηνή για να δημιουργήσει τους συνεχιστές του και να ανεβάσειτο επίπεδο όλου του στίβου στην πόλη μας.

Καλώς όρισες και πάλι στην πόλη σου Κώστα Μπανιώτη!!!

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News