Με COVID19 διαγνώστηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ροδόπης ΑΜΘ Νίκος Τσαλικίδης και η οικογένεια του

Θετικός διαγνώστηκε με κορονοϊό ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ροδόπης ΑΜΘ Νίκος Τσαλικίδης. Σύμφωνα με τον ίδιο τόνισε ότι αν και δεν την γλίτωσε, ο πλήρης εμβολιασμός του τον βοηθάει να περάσει την νόσο ήπια.

Συγκεκριμένα με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κος Τσαλικίδης ανέφερε: “Εδώ και λίγες μέρες μετά από ένα ράπιντ και ένα μοριακό τεστ διαγνώστηκα να είμαι θετικός στον κορονοϊό. Απ’ ότι φαίνεται… Δεν την γλίτωσα ούτε εγώ.. ωστόσο λόγω πλήρους εμβολιασμού μου τα συμπτώματα που είχα ήτανε ήπια (βήχα, συνάχι) και μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τους γιατρούς μου πήρα όλα τα μέτρα προστασίας και είμαι ασφαλής”.

Εκτός από τον ίδιο θετικοί στον ιό βρέθηκαν η γυναίκα και τα παιδιά του με αποτέλεσμα να μείνουν σε καραντίνα οικογενειακώς. “Τεθήκαμε άμεσα σε περιορισμό στο σπίτι και ενημερώσαμε όλες τις επαφές μας τις κρίσιμες μέρες. Είμαστε όλοι καλά και Για λίγες μέρες ακόμη θα μείνουμε στο σπίτι για ξεκούραση!” δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης.

Ταυτόχρονα ο κ. Τσαλικίδης έστειλε ευχαριστώ σε όσους του έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης και δεν παρέλειψε να στείλει και ο ίδιος δικό του μήνυμα συμπαράστασης και ελπίδας λέγοντας ότι

“Ξέρω πως δεν είμαστε οι μόνοι που το περνάμε και ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που είναι σε έξαρση ο ιός υπάρχει ο φόβος και προβληματισμός για την επόμενη μέρα για την επιχείρηση, την δουλειά μας, για τους δικούς μας ανθρώπους, για το σχολείο των παιδιών μας.
Πρέπει όμως όλοι να θυμόμαστε ότι αργά ή γρήγορα όλο αυτό θα τελειώσει και σύντομα θα επανέλθουμε στην κανονική μας ζωή και θα θυμόμαστε αυτή την περίοδο σαν ένα διάλειμμα, κάτι σαν αναγκαίο κακό που το αφήσαμε πίσω! Θα συνεχίσουμε να ζούμε και να κυνηγάμε τα όνειρα μας! Όλα αυτά όμως για να γίνουνε πρέπει να περιοριστεί ο ιός και να βάλουμε ξεκάθαρα και αμοιβαία όλοι μαζί πλάτη σαυτή την προσπάθεια οπως ακριβώς λένε οι γιατροί και οι οδηγίες του ΕΟΔΥ.
Μόνο μαυτόν τον τρόπο θα προστατέψουμε τους δικούς μας και θα επανέλθουμε γρήγορα και εύκολα στην κανονική ζωή. Μέχρι τότε ας κάνουμε ότι μπορούμε και χρειάζεται. Εμείς μέχρι το τέλος του περιορισμού μας απολαμβάνουμε την ζωή στο σπίτι με αγκαλιές δραστηριότητες και διάβασμα!”

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News