7 νεκροί 8 τραυματίες ο απολογισμός του δυστυχήματος με παράνομους μετανάστες στον Ίασμο

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα προκλήθηκε μετά από καταδίωξη ενός αυτοκινήτου Ι.Χ. μάρκας Citroen C5 στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης (ύψος κόμβου Ιάσμου) που μετέφερε 14 παράνομους μετανάστες συν τον διακινητή. Το Ι.Χ. που στην καμπίνα του βρισκόταν δέκα (10) άτομα και στο πορτμπαγαζ πέντε (5) προσέκρουσε στα πλευρικά διόδια του Ιάσμου τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Παρασκευή 19 Νοεμβρίου.

Από την σφοδρή σύγκρουση ανασύρθηκαν νεκροί 5 άντρες και 1 γυναίκα ενώ οι τραυματίες διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής και 2 στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.

Οι γιατροί του Νοσοκομείου Κομοτηνής έδωσαν την μάχη να κρατήσουν στην ζωή ακόμη έναν βαριά τραυματισμένο, δυστυχώς όμως τα πολλαπλά και βαριά τραύματα του εχασε την μάχη να διατηρηθεί στην ζωή κατα την διάρκεια του χειρουργείου.

Ο απολογισμός λοιπόν του πολύνεκρου δυστυχήματος ανέρχεται στα 7 άτομα και σε 5 τραυματίες ενώ αναμένουμε το ιατρικό ανακοινωθέν του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης για την πορεία της υγείας των δύο τραυματιών που μεταφέρθηκαν εκει.

Από την έως τώρα έρευνα προκύπτει ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου (ο οποίος νοσηλεύεται) προωθούσε στην ενδοχώρα δεκατέσσερις μη νόμιμους μετανάστες.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης.

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News