Προετοιμάζονται τα εμπορικά καταστήματα της Κομοτηνής για την Black Friday

Την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η Black Friday στην αγορά της Κομοτηνής. Ο Εμπορικός Σύλλογος Κομοτηνής, προκειμένου να ενισχύσει το καταναλωτικό ενδιαφέρον, σε συνεργασία με το Δήμο Κομοτηνής, προτίθεται να δημιουργήσει ένα ευχάριστο κλίμα με μελωδίες να ακούγονται σε όλους τους εμπορικούς δρόμους , ενισχύοντας έτσι το γιορτινό χαρακτήρα που έχει αποκτήσει η συγκεκριμένη μέρα τα τελευταία χρόνια .

Σύμφωνα με τον Εμπορικό Σύλλογο Κομοτηνής “Η Black Friday είναι μια προωθητική ενέργεια και αφορά όλη την αγορά και όλες τις επιχειρήσεις, μικρής, μεσαίας και μεγάλης κλίμακας. Η συμμετοχή των εμπορικών καταστημάτων είναι προαιρετική.”

Επίσης ο Σύλλογος ενημερώνει ότι τα καταστήματα που επιθυμούν να συμμετέχουν στη συγκεκριμένη ενέργεια θα πρέπει να γνωρίζουν ότι, στα προϊόντα που προσφέρονται, θα πρέπει να αναγράφονται ευκρινώς η παλαιά και η νέα μειωμένη τιμή. Εφόσον αναγράφεται ποσοστό μείωσης, αυτό θα πρέπει να αναρτάται σε εμφανή σημεία εντός του καταστήματος( όχι στη βιτρίνα) και οπωσδήποτε στα σημεία που πωλούνται τα προϊόντα.

Δεν επιτρέπεται η προσφορά ειδών των οποίων η ποσότητα υπερβαίνει το πενήντα (50%) του συνόλου των κωδικών που διαθέτει το κατάστημα.

Επίσης για την εύρυθμη λειτουργιά της αγοράς και προς αποφυγή συνωστισμού ο Σύλλογος προτείνει προαιρετικά τα καταστήματα να είναι ανοιχτά 10:00 -21:00 .

“Ενισχύουμε τους επαγγελματίες, ενισχύουμε την πόλη που αγαπάμε”. 

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News