Εκσυγχρονίζεται το ΕΒΕ Ροδόπης με διαδικτυακή ενημέρωση των μελών για τις ενέργειες και δράσεις του

Το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης εκσυγχρονίζει την ενημέρωση του προς τα μέλη του. Ακολουθώντας τους ρυθμούς του σήμερα το ΕΒΕ Ροδόπης δημιούργησε την εφαρμογή newsletter όπου πλέο διαδικτυακά όλα τα εγγεγραμένα μέλη του θα ενημερώνονται διαδικτυακά για τις ενέργειες και τις δράσεις που πραγματοποιεί η διοίκηση του.

Αντώνης Γραβάνης, πρόεδρος ΕΒΕ Ροδόπης: “Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε τη διοίκηση του Επιμελητηρίου, ένας από τους βασικούς μας στόχους, είναι να μπορούμε να δημιουργήσουμε άμεσες μορφές ενημέρωσης με όλα τα μέλη μας.

Θέλουμε όλοι να μπορείτε να ενημερώστε τόσο για όλα τα θέματα του Επιμελητηρίου, όσο και για θέματα επικαιρότητας που μας αφορούν. Με την βοήθεια της τεχνολογίας, και την ολιστική αναβάθμιση που επιχειρούμε, θέλουμε να αξιοποιήσουμε κάθε σύγχρονη οδό προς όφελος όλων μας.

Σας καλωσορίζω λοιπόν στη newletter υπηρεσία του Επιμελητηρίου μας, στόχος μας είναι με τον καιρό να καταφέρουμε, μέσα και από το δικό σας ενδιαφέρουν, να δουλέψουμε στοχευμένα και κλαδικά ώστε ο κάθε επαγγελματίας και επιχειρηματίας να ενημερώνεται άμεσα.”

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News