Με την Ένωση Αποστράτων συναντήθηκε ο Ε.Στυλιανίδης – Πρόσκληση συνάντησης με την κοινοβουλευτική επιτροπή άμυνας

Με την Ένωση Αποστράτων Ροδόπης συναντήθηκε ο Βουλευτής Ροδόπης Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης. Τα θέματα του κλάδου του τα παρουσίασε ο πρόεδρος της Ροδόπης κ. Κ. Βουζουκίδης παρουσία του προεδρείου του Δημήτριου Παντέλα Αντιπροέδρου και του Ευθυμίου Πατρονίδη Γραμματέα, ζητώντας την αποκατάσταση του πρωτοκόλλου από το Υπουργείο Εσωτερικών, συνάντηση της Πανελλήνιας Ένωσης με τον Υπουργό Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο προκειμένου να τεθούν συνταξιοδοτικά, ασφαλιστικά αλλά και λειτουργικά ζητήματα των Ενώσεων.

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης αφού συζήτησε διεξοδικά μαζί τους θέματα πανελλήνιου αλλά και τοπικού ενδιαφέροντος παρέλαβε το υπόμνημα τους δεσμευόμενος να παρέμβει υποστηρικτικά προς τους συναρμόδιους Υπουργούς. Επίσης επικοινώνησε επί τόπου με τον πρόεδρο της αρμόδιας Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Άμυνας της οποίας είναι και μέλος, τον Βουλευτή Θεσσαλονίκης Κώστα Γκιουλέκα και φρόντισε να κληθεί η Πανελλήνια Ένωση στη Βουλή για να ενημερώσει την Επιτροπή.

Τέλος οι Βουζουκίδης και Στυλιανίδης συμφώνησαν με τον Κ. Γκιουλέκα να επισκεφθούν την Κομοτηνή για να ενημερώσουν τα μέλη της Ένωσης και φυσικά να ενημερωθούν από όλα τα προεδρεία των τοπικών Ενώσεων Αν. Μακεδονίας και Θράκης.

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News