Ξάνθη: Άγνωστος άνδρας κρατώντας μαχαίρι κυνήγησε 2 κοπέλες

Σε κατάσταση πανικού βρέθηκαν δύο κοπέλες το βράδυ της Δευτέρας 20 Δεκεμβρίου στην Ξάνθη όταν αγνώστου στοιχείων άνδρας κρατώντας ένα μαχαίρι κυνήγησε τις κοπέλες με σκοπό να τις μαχαιρώσει.

Τα δύο νεαρά κορίτσια σώθηκαν την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή όταν περαστικό αυτοκίνητο αντιλήφθηκε τι συμβαίνει και πρόλαβε σταμάτησε και οι δύο νεαρές κοπέλες μπήκαν μέσα διαφεύγοντας τον κίνδυνο.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης ενημερώθηκε άμεσα και στο σημείο του συμβάντος κατέφθασε η Ομάδα ΔΙΑΣ της αστυνομίας Ξάνθης χωρίς όμως δυστυχώς να προλάβει τον δράστη ο οποίος εξαφανίστηκε μέσα στην νύχτα.

Σε ανάρτηση της η μια από τις δύο κοπέλες αναφέρει για το περιστατικό:

Θέλω να ενημερώσω πως είμαστε καλά  Ευτυχώς. Σας παρακαλώ αν κάποιος τον δει να καλέσει αμέσως την αστυνομία. Τον ψάχνουν σε όλη την Ξάνθη. Μην κυκλοφορείτε μόνες σας γυναίκες με παιδιά. Παππούδες & γιαγιάδες. Μας έκλεισε τον δρόμο και πήγε να μας μαχαιρώσει. Φωνάζαμε απεγνωσμένα βοήθεια. Ξεκινήσαμε να τρέχουμε μέσα στο δρόμο την ώρα που ήταν πράσινα τα φανάρια προς το κατάστημα Vicko. Γλιτώσαμε όταν ένας οδηγός μας μάζεψε με το αυτοκίνητο του. Να είναι καλά ο άνθρωπος. Ήρθε και απείλησε μέχρι και τον οδηγό με το μαχαίρι. Να ευχαριστήσουμε και την ομάδα Δίας που μόλις τους καλέσαμε ήρθανε κατευθείαν.

Την υπόθεση ανέλαβε η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης, η οποία ακόμη αναζητά τον άγνωστο άνδρα.

xanthidaily.gr

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News