Κομοτηνή: Απάντηση Γκαράνη σε Γραβάνη με επιχειρηματολογία του χθες – 11 χρόνια μετά και ενδιάμεσα 2 άλλες δημοτικές διοικήσεις

Τελειωμό δεν έχουν οι ανταπαντήσεις του Δημάρχου Κομοτηνής με τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Κομότηνης Αντώνη Γραβάνη από την στιγμή “έσκασε” το θέμα το Δημοτικού Σχολείου Κοσμίου και της χρηματοδότησης που απέσπασαν από την Γ.Γ. του Πρωθυπουργικού γραφείου.

Αυτή την φορά ο Δήμαρχος Κομοτηνής απαντά στον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “¨Σύμπραξη Προοπτικής” Αντώνη Γραβάνη με επιχειρήματα το τι έπραξε για τα σχολεία ο κος Γραβάνης τότε που ήταν Αντιδήμαρχος Οικονομικών στην Διοίκηση Κοτσάκη το 2010 αποδίδοντας του ευθύνες ενώ πέρασαν ήδη 2 άλλες δημοτικές διοικήσης που άφησαν το εν λόγω θέμα να αιωρείτε.

Ακολουθεί αναλυτικά η απάντηση του Δημάρχου:

” Ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «Σύμπραξη Προοπτικής», Αντώνης Γραβάνης, εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία βάλλει εναντίον της Διοίκησης του Δήμου Κομοτηνής κατηγορώντας μας για «επικίνδυνα σχολεία και για ρεσιτάλ ανευθυνότητας του Δημάρχου».

Κι όλ’ αυτά τα λέει ο άνθρωπος που διετέλεσε Αντιδήμαρχος Οικονομικών το 2010! Που εκείνη τη χρονιά έδωσε για συντηρήσεις σχολικών κτηρίων μόλις 168.500 ευρώ! Που μας «κληροδότησε» σχολικά κτήρια σε τραγικές συνθήκες και μια οικονομική κατάσταση του Δήμου στα όρια της χρεοκοπίας! Οι ζημίες τη χρονιά της Αντιδημαρχίας του ήταν 6.493.688 ευρώ, οι υποχρεώσεις από δάνεια που είχαν πάρει 4.723.949 ευρώ και οι υποχρεώσεις που άφησε στην αγορά 5.250.047 ευρώ!  

Κι επιπλέον, αδιαφόρησε και αμέλησε ως αρμόδιος Αντιδήμαρχος να μεταγράψει τα σχολικά κτήρια -ως είχε υποχρέωση- στην περιουσία του Δήμου μας! Με αποτέλεσμα να τρέχουμε να καλύψουμε τις εγκληματικές παραλείψεις τού καθ’ ύλην αρμόδιου Αντιδημάρχου, προκειμένου να μη χάσει ο Δήμος Κομοτηνής τα σχολεία του!

Του ευχόμαστε Καλή χρονιά!”

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News