Για 3η θητεία εκλέχτηκε στην θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής η Κλεοπάτρα Στογιαννίδου

Πραγματοποιήθηκαν χθες Κυριακή 9 Ιανουρίου 2022 οι εκλογε΄ς στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κομοτηνής για την ανάδειξη του νέου προεδρείου του. Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν δια ζώσης στο Ίδρυμα Παπανικολάου.

Η κάλπη ανέδειξε για τρίτη συνεχόμενη φορά παμψηφεί την μέχρι προσφάτως πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής την κα. Κλεοπάτρα Στογιαννίδου.

Η κα Στογιαννίδου έλβε 37 ψήφους από τους συνολικά 37 δημοτικούς συμβούλους που ψήφισαν.

Η κα Στογιαννίδου σε ανακοίνωση της δήλωσε μετά το πέρας της εκλογικής διαδικασίας: “Είναι ύψιστη τιμή για εμένα η ομόφωνη επανεκλογή μου και η ανανέωση της εμπιστοσύνης των συναδέλφων προς το πρόσωπό μου. Θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στα καθήκοντά μου με αυξημένο αίσθημα ευθύνης και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, πάντα με γνώμονα την ανάπτυξη του Δήμου μας και το συμφέρον των συμπολιτών μας. Θερμές ευχαριστίες οφείλω στον Δήμαρχο, που πρότεινε την ανανέωση της θητείας μου και σε όλα ανεξαιρέτως τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, που με τίμησαν με την ψήφο τους. Ευχαριστίες οφείλω επίσης για την μέχρι σήμερα άψογη συνεργασία μας σε όλους τους υπαλλήλους του Δήμου Κομοτηνής και ιδίως στις άμεσες συνεργάτιδές μου της Γραμματείας του Δημοτικού Συμβουλίου για την αγόγγυστη υποστήριξη του έργου μας. “

Διαβάστε επίσης:  Εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης η Δημιουργία γωνιών ανακύκλωσης

Από την εκλογική διαδικασία εκλέχτηκαν με 36 ψήφους ως Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου η δημοτική σύμβουλος της παράταξης Σύμπραξη Προοπτική του Αντώνη Γραβάνη, Δήμητρα Τσιμπιρίδου, ενώ μια ψήφος ήταν λευκή. Τέλος, γραμματέας με 29 ψήφους ψηφίστηκε ο Γιώργος Ζαφειρίδης από την παράταξη του Σπάρτακου, ενώ υπήρξαν και 8 λευκοί ψήφοι.

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News