Νηπιαγωγεία: “Όχι δεν θα μας μπείτε στην μύτη” – Το βιβλίο του Τριβιζά που διανέμει το Υπουργείο Παιδείας

Στα νηπιαγωγεία της Ροδόπης αλλά και όλης της επικράτειας το Υπουργείο Παιδείας διανέμει με το βιβλίο του Ευγένιου Τριβιζά ” Όχι Δεν θα μας μπείτε στη μύτη”

Ένα εικονογραφημένο βιβλίο αφιερωμένο στην “γνωριμία” των νηπίων με τον κορονοϊό. Μια “διασκεδαστική, συναρπαστική περιπέτεια, γεμάτη εκρηκτικές εκπλήξεις” αναφέρει στην περίληψη του το βιβλίο.

Κατά πόσο διασκεδαστική είναι η όλη ιστορία καθώς και η εικονογράφηση του Παναγιώτη Ράππα θα το κρίνουν οι ψυχολόγοι, οι εκπαιδευτικοί καθώς και οι γονείς και οι κηδεμόνες των παιδιών.

Η διανομή του βιβλίου, αναστάτωσε τα νήπια με τις φιγούρες των πρωταγωνιστών του βιβλίου αλλά και τον τρόπο γραφείς που τα “φοβίζει” λέγοντας ότι μόνο μέσα στο σπίτι θα μπορέσουν να γλιτώσουν από τον φοβερό ιό.

Οι διαμαρτυρίες των γονέων που δέχτηκε ο Δίαυλος 92,4 για τον τρόπο με τον οποίο αποφάσισε το Υπουργείο Παιδείας να ενημερώσει τους μικρούς μαθητές για την πανδημία, σίγουρα δεν μας αφήνει αδιάφορους μετά από μία μακρά περίοδο εγκλεισμού των παιδιών, μη κοινωνικοποίησης τους, με περιορισμένες επαφές, με απαγορευμένες επαφές με τους παππούδες και τις γιαγιάδες και ατελείωτες ώρες μπροστά στον υπολογιστή.

Διαβάστε επίσης:  Το 73,4% των υποψηφίων ενημερώθηκαν με sms για την βαθμολογία των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Ελπίζουμε το Υπουργείο Παιδείας εκτός από το μοίρασμα τέτοιου είδους βιβλίων να προβεί και στην ψυχολογική υποστήριξη όλων των παιδιών διότι τα αποτελέσματα αυτά της διετίας με την πανδημία θα φανούν αργότερα και ευχόμαστε να μην είναι άσχημα.

Έλλη Τσομπανίδου

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News