ΔΕΕΠ Ροδόπης: Όποιος δημοσιογράφος λειτουργεί εμπρηστικά και πολωτικά, συμβάλλει στην, επιστροφή σε ένα άγονο και διχαστικό μικροκομματικό παρελθόν το οποίο πλήρωσε η Κομοτηνή αλλά και η Ροδόπη

Η Κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη και διαχρονικά όλες οι Κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας απέδειξαν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για τη Θράκη και την ευαισθησία τους για τη Ροδόπη. 

Με το πρόγραμμα «Αντώνης Τριτσης» που διεκδίκησαν και πέτυχαν το προηγούμενο διάστημα   ο κυβερνητικός Βουλευτής Ροδόπης και πρώην Υπουργός  Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης σε συνεργασία με τους Δημάρχους της περιοχής, διασφαλίστηκαν με  απόφαση της τωρινής και προηγούμενης ηγεσίας του Υπουργείου Εσωτερικών (Στ. Πετσας, Μ. Βορίδης και Τ. Θεοδωρικάκος) τα απαιτούμενα κονδύλια για να μπορούν οι δήμοι μας να υλοποιήσουν έργα που σχεδίασαν για τον τόπο μας. 

Η αντίληψη κάποιων αυτοδιοικητικών στελεχών, ότι όλα είναι αυτονόητα και η Κυβέρνηση ή οι βουλευτές μας δεν συνέβαλαν πουθενά, είναι άδικη.
Αν κάποιοι αυτοδιοικητικοί δεν γνωρίζουν, ας ρωτήσουν τους Δήμαρχους τους τι απέφερε μέχρι σήμερα η συνεργασία τους με τον Βουλευτή Ε. Στυλιανίδη.

Είναι χρήσιμες οι μελέτες, αλλά όχι αρκετές για να γίνουν έργα. Τα έργα απαιτούν κυβερνητική χρηματοδότηση και φυσικά τοπική συνεργασία από όλους. Η Κυβέρνηση της ΝΔ αποδεικνύει ότι στηρίζει όλες τις αυτοδιοικητικές προσπάθειες ανεξαρτήτως κομματικού προσανατολισμού.

Διαβάστε επίσης:  Με την Λίνα Μενδώνη συναντήθηκε η ΔΕΕΠ Ροδόπης

Όποιος δημοσιογράφος λειτουργεί εμπρηστικά και πολωτικά, συμβάλλει στην, επιστροφή σε ένα άγονο και διχαστικό μικροκομματικό παρελθόν το οποίο πλήρωσε η Κομοτηνή αλλά και η Ροδόπη.

Εμείς ως τοπική Νέα Δημοκρατία θα αντισταθούμε σε ένα τέτοιο πισωγύρισμα παραμένοντας πιστοί στη συνεργασία κεντρικής κυβέρνησης και Τοπικής Αυτοδιοίκησης  για το καλό του τόπου. Η λειτουργία μας δεν είναι μαυρογιαλουρισμός αλλά κανόνας της δημοκρατίας.

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News