ΔΕΕΠ Ροδόπης: Εσωκομματικά αλλά και προτάσεις επίλυσης τοπικών ζητημάτων κατέθεσε στον Θεοδωρικάκο

Με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο συναν΄τήθηκε η ΔΕΕΠ Ροδόπης με την ευκαιρία της παρουσίας του στην Κομοτηνή για τον αγιασμό της έναρξης της εκπαίδευσης των 400σιων αντρών και γυναικών ειδικών φρουρών που θα επωμιστούν την ασφάλεια των ελληνικών πανεπιστημίων.

Η συναντήθηκε πραγματοποιήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ροδόπης με την ΔΕΕΠ να βρίσκεται σύσσωμη στην συνάντηση αυτή. Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν τόσο τα εσωκομματικά αλλά και θέματα ενδιαφέροντος του υπουργού όπως η ενίσχυση με προσωπικό και υλικοτεχνικού εξοπλισμού του Αστυνομικού Τμήματος Σαπών αλλά και η σύνδεση της Σχολής Δοκίμων Αστυνομικών με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

Ανακοινώθηκε η πρόσληψη 250 συνοριοφυλάκων στους τρεις νομούς της Θράκης μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2022 με μοριοδότηση  του κριτηρίου της εντοπιότητας, ώστε να προηγούνται οι υποψήφιοι της περιοχής μας  που το πληρούν.

Γιάννης Τζαμπάζης: “Η ΔΕΕΠ Ν.Ροδόπης  εμπιστευόμενη το όραμα της Κυβέρνησης, του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και τις ικανότητες του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη  κου Τάκη Θεοδωρικάκου είναι βέβαιη ότι η επόμενη μέρα για τη Ροδόπη θα χαρακτηρίζεται από ασφάλεια, ευημερία που είναι οι βασικοί πυλώνες της ανάπτυξης.”

Διαβάστε επίσης:  Τα προβλήματα των επαγγελματιών της Ροδόπης κατέγραψε ο ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News