Τζόκοβιτς: Αν δεν εμβολιαστεί δεν θα μπορέσει να διεκδικήσει το 3ο Ρολάν Γκαρός της καριέρας του

Το Αυστραλιανό Οπεν είναι πλέον παρελθόν για τον Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης Νόβακ Τζόκοβιτς ο οποίος και απελάθηκε με απόφαση της Αυστραλιανής Κυβέρνησης.

Ωστόσο ο κίνδυνος ο Νόλε να χάσει ακόμη ένα μεγάλο τουρνουά είναι αρκετά ορατός. Πιο συγκεκριμένα  η Υπουργός Αθλητισμού της  Γαλλίας Ροξάνα Μαρατσινεάνου, στάθηκε στην υπερψήφιση του πιστοποιητικού εμβολιασμού και στο ότι μόνο μ’ αυτό θα γίνεται η είσοδος σε δημόσια κτίρια και αθλητικούς χώρους. Αυτό σημαίνει ότι ο Νόλε αν θέλει να διεκδικήσει το 3ο Γαλλικό Όπεν της καριέρας του, θα πρέπει να εμβολιαστεί.

Συγκεκριμένα, η Μαρατσινεάνου έγραψε στο λογαριασμό της στο twitter:

«Το πιστοποιητικό εμβολιασμού υπερψηφίστηκε. Μόλις τεθεί σε εφαρμογή ο νόμος, θα γίνει υποχρεωτικό για την είσοδο σε δημόσια κτίρια όπου ήδη ζητείται πιστοποιητικό (στάδια, θέατρα) για όλους τους θεατές, τους συμμετέχοντες, Γάλλους ή αλλοδαπούς επαγγελματίες. Ευχαριστώ το αθλητικό κίνημα για τη δουλειά στο να πειστούν οι τελευταίοι, λίγοι ανεμβολίαστοι. Θα εργαστούμε μαζί ώστε να γίνουμε πρέσβεις αυτών των μέτρων σε διεθνές επίπεδο».

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News