ΣΥΡΙΖΑ ΡΟΔΟΠΗΣ: “Κατά τα άλλα ο αρραβώνας Σιμιτσή κατέληξε σε γάμο Δαμιανίδη”

Η συντονίστρια της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ροδόπης, Αγγελικής Κουγιουμτζόγλου σχολιάζει την επιλογή του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου και την αποδοχή του Παύλου Δαμιανίδη στην θέση του εκτελεστικού γραμματέα της Περιφέρειας ΑΜΘ.

Ακολουθεί αναλυτικά η δήλωση της κας Κουγιουμτζόγλου:

«Η ελπίδα να εκφραστεί ο προοδευτικός χώρος είναι πλέον το Κίνημα Αλλαγής» είχε δηλώσει κάποτε ο κ. Π.Δαμιανίδης… και ήρθε και τοποθετήθηκε στη θέση του Εκτελεστικού Γραμματέα από τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Χρήστο Μέτιο, της κυβερνητικής παράταξης της ΝΔ βεβαίως βεβαίως…

Μάλλον δεν μας προξένησε κατάπληξη η συνεργασία αυτή (Μέτιου – Δαμιανίδη) που ακολουθεί τον δρόμο που άνοιξε ήδη ο κ. Κ.Σιμιτσής, κάτι που σημαίνει ότι το τοπικό ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ εγκρίνει και επαυξάνει την αποτυχημένη διοίκηση του σημερινού Περιφερειάρχη. Με μια διαφορά βέβαια ότι ο κ.Δαμιανίδης δεν ήταν στο αυτοδιοικητικό σχήμα, αλλά ένα τοπικό πολιτικό στέλεχος…

Σαφώς και το πρόβλημα δεν είναι του Περιφερειάρχη, που ευχαρίστως δέχεται τη στήριξη που του δίνουν οι δήθεν πολιτικοί του αντίπαλοι.
Το πρόβλημα είναι του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ, που υποτίθεται ότι θέλει να εκφράσει τον προοδευτικό και κεντροαριστερό χώρο. Τώρα πως γίνεται αυτό, όταν τοπικά σημαντικά στελέχη του συνεργάζονται με την δεξιά και εξ’ αντικειμένου στηρίζουν τις πολιτικές της κυβέρνησης στην αυτοδιοίκηση, μόνο αυτοί το ξέρουν.

Αλλά οι πολίτες βλέπουν και κρίνουν συμπεριφορές και πολιτικές.
Κατά τα άλλα ο αρραβώνας Σιμιτσή κατέληξε σε γάμο Δαμιανίδη. Πάντα τέτοια!!

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News