Πάτρα: Συνελήφθη η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας

Στη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για ανθρωποκτονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, προχώρησαν οι Αρχές το απόγευμα της Τετάρτης.

«Από την Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής συνελήφθη πριν από λίγο δυνάμει εντάλματος, 33χρονη ημεδαπή για την υπόθεση ανθρωποκτονίας της 9χρονης κόρης της» αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA ανασύρονται από το αρχείο οι υποθέσεις θανάτων των δυο άλλων παιδιών της οικογένειας. Της Μαλένας και της Ίριδας.

«Ικανή να σκοτώσει κι άλλους»

Σύμφωνα με πληροφορίες στις εξετάσεις της Τζωρτζίνας εντοπίστηκε σε πολύ μεγάλη ποσοσότητα τοξική ουσία. Οι γιατροί δε, που κατέθεσαν είπαν ότι δεν χορήγησαν ποτέ στο παιδί αυτή την ουσία.

Ο εισαγγελέας ζήτησε την έκδοση εντάλματος σύλληψης από ανακριτή με το σκεπτικό ότι «αν σκοτώσεις το παιδί σου είσαι ικανός να σκοτώσεις κι άλλους».

Στην 33χρονη μητέρα έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, Αντώνη Ελευθεριάνο.

Η δίωξη αφορά στην υπόθεση θανάτου της Τζωρτζίνας, καθώς η έρευνα για τις συνθήκες θανάτου των άλλων δύο παιδιών συνεχίζεται.

Η επίσπευση των διαδικασιών φέρεται να έγινε μετά από πληροφορίες ότι η μητέρα των παιδιών, Ρούλα Πισπιρίγκου, έχει κλονιστεί μετά τις αποκαλύψεις και πιθανώς να προέβαινε σε απόπειρα αυτοκτονίας.

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News