Άνδρας δάγκωσε αστυνομικό για να μην συλληφθεί

Το περιστατικό συνέβη τη Κυριακή 3 Απριλίου στις Σέρρες όπου άντρας επιτέθηκε και δάγκωσε στο χέρι αστυνομικό δημιουργώντας αιμάτωμα όταν αυτός πήγε να τον συλλάβει για ενδοοικογενειακή βία.

Συγκεκριμένα, ο αστυνομικός φέρει δύο δαγκωματιές στο χέρι τους, ωστόσο, δεν σταμάτησε τη σύλληψή του. Την είδηση επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών, Αναστάσιος Αραμπατζής, ο οποίος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Δίκτυο Τηλεόραση και ανέφερε ότι για περίπου πέντε λεπτά ο άνδρας δάγκωνε τον αστυνομικό.

«Οι αστυνομικοί μετέβησαν στο διαμέρισμα, όντως υπήρχε θέμα ενδοοικογενειακής βίας και κατά την ακινητοποίηση του άνδρα για την προσαγωγή του στο αστυνομικό τμήμα Σερρών υπήρξε μια συμπλοκή, ο εν λόγω άντρας αντιστεκόταν στην προσαγωγή, επιτέθηκε στους συναδέρφους και δάγκωσε στο χέρι τον έναν συνάδερφο για 5 λεπτά δημιουργώντας ένα αιμάτωμα» δήλωσε ο κ. Αραμπατζής.

Σύμφωνα, με τον κ. Αραμπατζή ο άνδρας συνελήφθη και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για βία κατά των αστυνομικών υπαλλήλων, για σωματικές βλάβες και για ενδοοικογενειακή βία.

πηγή kathimerini.gr

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News