Συνάντηση εργασίας είχε ο Αντώνης Γραβάνης με τον Υφυπουργός Ανάπτυξης αρμόδιο για το ΕΣΠΑ

Ολοκληρώθηκε η πρώτη συνάντηση εργασίας με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης, αρμόδιο για το ΕΣΠΑ, κ. Τσακίρη Γιάννη, που είχε ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ροδόπης και Πρόεδρος της Επιτροπής της ΚΕΕΕ για τον Αναπτυξιακό Νόμο και τα Επιδοτούμενα προγράμματα ΕΣΠΑ, Αντώνης Γραβάνης.

Ο κος Γραβάνης ενημερώθηκε για τις δύο προσκλήσεις που σύντομα θα δημοσιευθούν και αφορούν την Ψηφιακή Αναβάθμιση και Πράσινη Ανάπτυξη των επιχειρήσεων. Συζήτησε τους τρόπους απλοποίησης των διαδικασιών και μείωσης της γραφειοκρατίας, πρόσβασης των επιχειρήσεων στη ρευστότητα και σταθερού χρονοδιαγράμματος των προγραμμάτων επιχορήγησης.

Το Υπουργείο Ανάπτυξης έχει κάνει πολύ ουσιαστική δουλειά τα τελευταία χρόνια στην απλοποίηση των διαδικασιών ένταξης και ολοκλήρωσης ενταγμένων έργων, όπως ξεκάθαρα αποτυπώθηκε με τα προγράμματα για τον COVID.

Αντώνης Γραβάνης: Μεταξύ άλλων συμφωνήσαμε από κοινού την ανάγκη δημιουργίας μηχανισμού ρευστότητας για την ολοκλήρωση των επενδυτικών σχεδίων, και ήδη ως Επιμελητήρια επεξεργαζόμαστε ολοκληρωμένη πρόταση.

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News