Στο σπίτι του Δημάρχου Κομοτηνής δείπνησε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Στην οικία του προσκάλεσε σε δείπνο την Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής. Αυτός ήταν και ο λόγος που ο Δήμαρχος Κομοτηναίων απουσίαζε από την λιτανεία των Επιταφίων.

Η κα Σακελλαροπούλου αμέσως μετά την περιφορά του Επιταφίου στους Ασκητές του Δήμου Μαρώνειας – Σαπών κατευθήνθηκε στην προσωπική οικία του Δημάρχου Κομοτηνής για να παραστεί στο δείπνο όπου το μενού επιμελήθηκε προσωπικά η σύζυγος του Δημάρχου και όπως ορίζει το έθιμο ήταν νηστίσιμο με πολλά καλούδια θαλασσινών.

Η δεξίωση, σύμφωνα με πληροφορίες, πραγματοποιήθηκε σε πολύ στενό κύκλο, χωρίς να παραβρίσκονται σε αυτήν Αντιδήμαρχοι ή άλλα μέλη της Δημοτικής Αρχής, παρά μόνο ο Δήμαρχος Κομοτηνής και η σύζυγος του.

Η κ. Σακελλαροπούλου, θα διανυκτερεύση σε ξενοδοχείο της Κομοτηνής και αύριο Μεγάλο Σάββαοτ θα μεταβεί στην Ξάνθη, όπου θα επισκεφτεί την Σταυρούπολη, στην οποία έζησε πολλά χρόνια και θα παραμείνει για την Αναστάσιμη Λειτουργία που θα πραγματοποιηθεί στον καθεδρικό ναό της Του Θεού Σοφίας στην πόλη της Ξάνθης.

Διαβάστε επίσης:  Βαρβάρα Ιωαννίδου Τσίτσιρα: Ολοκληρώσαμε την χρονιά με την καθιερωμένη έκθεση με έργα των μαθημάτων μας

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News