250 συνοριοφύλακες θα προσληφθούν στην Π.Ε. Έβρου

Με απόφαση που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και υπογράφουν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Παναγιώτης Θεοδωρικάκος και ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ελευθέριος Οικονόμου, καθορίζεται αναλυτικά ο αριθμός των Συνοριακών Φυλάκων που θα προσληφθούν για τη στελέχωση Υπηρεσιών Διαχείρισης Μετανάστευσης και Συνοριακής Φύλαξης, των Προαναχωρησιακών Κέντρων Κράτησης Αλλοδαπών και τις Υπηρεσίες Φύλαξης θεσμοθετημένων σημείων εισόδου – εξόδου της επικράτειας, ιδίως των αεροδρομίων.

Σύμφωνα με την απόφαση ο αριθμός των Συνοριακών Φυλάκων που θα προσληφθούν καθορίζεται στις 250 προσλήψεις από την Περιφερειακή Ενότητα του Έβρου.

Να σημειωθεί ότι το σύνολο των περιοχών της Π.Ε. Έβρου, για τις οποίες οι υποψήφιοι, που κατοικούν σε αυτές κατά την τελευταία διετία ή κατοικούσαν από τη γέννησή τους και μέχρι τη συμπλήρωση του 18ου έτους της ηλικίας τους, λαμβάνουν την πρόσθετη μοριοδότηση.

Οι υποψήφιοι, που κατοικούν στο σύνολο των Περιφερειών της Χώρας κατά την τελευταία διετία ή κατοικούσαν από τη γέννησή τους και μέχρι τη συμπλήρωση του 18ου έτους της ηλικίας τους, έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό με την ένταξή τους στον επικουρικό πίνακα υποψηφίων.

Δείτε την απόφαση εδώ:

https://www.alfavita.gr/sites/default/files/2022-05/evros.pdf

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News