Όλα έτοιμα για την έναρξη του 30ου Διεθνές Συνεδρίου Φυσικής Αγωγής του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής

Ξεκινάει το 30ο Διεθνές Συνέδριο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής στις 19 και θα διαρκέσει έως τις 22 Μαΐου στην Κομοτηνή.

Για το λόγω αυτό παραχωρήθηκε συνέντευξη τύπου από την κοσμήτορα της ΣΕΦΑΑ Ελένη Δούδα, τον αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Κίμωνα Λεχούδη και τον πρόεδρο της Συντονιστικής Επιτροπής  Αντώνη Καμπά για να παρουσιάσουν το πρόγραμμα και τις δράσεις του συνεδρίου.

298 ερευνητικές μελέτες θα παρουσιαστούν κατα την διάρκεια του, σεμινάρια θεωρητικά και πρακτικά εξειδικευμένα για το αύριο της άθλησης καθώς και στρόγγυλες τράπεζες με εξαίρετους ομιλητές από την Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Επίσημος προσκεκλημένος του 30ου Συνεδρίου θα είναι ο διακεκριμένος προπονητής ποδοσφαίρου και πρώην ομοσπονδιακός προπονητής Όττο Ρεχάγκελ. Ο προπονητής που οδήγησε την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου στην κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το 2004. Ο κος Ρεχάγκελ θα ανακηρυχθεί επίτιμος καθηγητής του τμήματος ΤΕΦΑΑ του ΔΠΘ.

Μαζί του όμως θα βρίσκονται και οι πρώην Διεθνείς παίκτες Άγγελος Χαριστέας, Ζήσης Βρύζας και Γιώργος Καραγκούνης.

Στις παράλληλες δράσεις του συνεδρίου προστίθενται και το γνωστό “Σαρδέλα party” που θα διεξαχθεί στο λιμάνι του Αγίου Χαραλάμπους με την στήριξη του Δήμου Μαρώνειας Σαπών αλλά και το “Komorun” ο αγώνας δρόμου για μικρούς και μεγάλους σε συνδιοργάνωση του ΔΠΘ, με τον Αθλητικό σύλλογος “Ηρόδικος” και τον Δήμο Κομοτηνής

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News