Δημοτικό Κυνοκομείο Κομοτηνής: Εκδήλωση ενημέρωσης και υιοθεσίας αδέσποτων

Με Motto “Υιοθέτησε με!! Σπίτι μου είσαι εσύ!!” το Δημοτικό Κυνοκομείο Κομοτηνής διοργανώνει την Κυριακή 22 Μαΐου 10:00 – 14:00 στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής, εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών και υιοθεσίας αδέσποτων ζώων που φιλοξενούνται στο Κυνοκομείο.

Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί ο κτηνίατρος του Δημοτικού Κυνοκομείου, Αχμέτ Ταϊφούν, όπου και θα ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους για τους απαιτούμενους εμβολιασμούς, τις στειρώσεις καθώς και για την υγειονομική φροντίδα του ζώου.

Επίσης το παρόν του θα δώσουν οι εκπαιδευτές σκύλων, Μπάμπης Κουκουζέλης και Νικόλ Παπαστεργιάδη, όπου θα παρέχουν συμβουλές στους ιδιοκτήτες αλλά και σε όσους ενδιαφέρονται να υιοθετήσουν ένα αδέσποτο.

Για το πως μπορε΄ι κάποιος να υιοθετήσει ένα αδεσποτάκι νόμιμα θα ενημερώει η εκπρόσωπος του Κυνοκομείου, Ευαγγελίνα Μουτουσίδου.

Σας υπνεθυμίζουμε ότι όλα τα αδέσποτα ζώα που δίδονται προς υιοθεσία από το Δημοτικό Κυνοκομείο είναι εμβολιασμένα, στειρωμένα και αποπαρασιτωμένα, και φέρουν ηλεκτρονική σήμανση (microchip)

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News