Ο Μάριος, ο Γιώργης, ο Βαγγέλης και ο Δανιήλ πήραν το μαγικό εισιτήριο για το πανελλήνιο πρωτάθλημα 3χ3 της Ε.Ο.Κ.

Ολοκληρώθηκε το τουρνουά μπάσκετ 3 με 3 που διοργάνωσε στην Κομοτηνή η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης το διήμερο 21-21 Μάϊου.

Στο τουρνουά συμμετείχαν εκατοντάδες μπασκετμολίστες κάθε ηλικίας (από μείον 13 έως και συν 50)στο σύνολο πάνω από 74 ομάδες από την Κομοτηνή, η διεθνής ομάδα της Βουλγαρίας, από Θεσσαλονίκη, Ξάνθη, Καβάλα, Αλεξανδρούπολη, προκαλώντας sold out συμμετοχών και αναγκάζοντας τους διοργανωτές να «κόψουν» αρκετές εξ αυτών, καθώς δεν μπορούσαν λόγω έλλειψης χρόνου να συμμετέχουν όλοι.

Το ενδιαφέρον ήταν στις μικρές ηλικιακές ομάδες που αποτελούν το αύριο του ελληνικού μπάσκετ και σε αυτό κυρίως θέλησε να επενδύσει μέσω του τουρνουά αυτού η Ε.Ο.Κ.

Οι Κομοτηναίοι Μάριος Πάτσος, Γιώργος Πάτσος, Βαγγέλης Σταφορίδης και ο Δανιήλ Δεμίρης (οι αυτοαποκαλούμενοι “Bullets”) σε έναν συγκλονιστικό αγώνα στην κατηγορία μείων 13 ετών, που ήταν και η μικρότερη κατηγορία του τουρνουά από την Κομοτηνή, κατάφεραν μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα να αναδειχθούν νικητές στην κατηγορία κάτω των 13 κερδίζοντας εμπειρότερους παίκτες. Με πείσμα, αγωνιστικότητα οι νεαροί Κομοτηναίοι όχι μόνο κέρδισαν το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία τους αλλά πήραν και το μαγικό εισιτήριο για το πανελλήνιο τουρνουά 3X3 που θα διοργανώσει η ΕΟΚ το επόμενο διάστημα.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν και κυρίως συγχαρητήρια στους νέους ανερχόμενους αθλητές μπάσκετ και κυρίως της Ροδόπης που διέπρεψαν.

Πολύτιμος αρωγός η Περιφέρεια ΑΜΘ, η οποία χρηματοδότησε τη διοργάνωση του τουρνουά, το οποίο θα διεξαχθεί επίσης και στην Καβάλα το διήμερο 24-25 Μαΐου, αλλά και ο Δήμος Κομοτηνής ο οποίος συνέδραμε υλικοτεχνικά όπου χρειάστηκε.

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News