Ξεκινάει σήμερα το 13ο τακτικό Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ

Ξεκινάει σήμερα Παρασκευή 4 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 6 Ιουνίου το 13ο Τακτικό Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ. Το Συνέδριο θα υποδεχτεί περίπου 2400 συνέδρους της στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Εκτός όμως, από τον Πρωθυπουργό – ο οποίος θα μιλήσει στην έναρξη του Συνεδρίου- και τους πρώην προέδρους της «γαλάζιας» νεολαίας που έχουν προσκληθεί για να τοποθετηθούν σκιαγραφώντας έτσι την ιστορική διαδρομή της Οργάνωσης, κανένας ομιλητής δεν θα είναι άνω των 40 ετών. Χαρακτηριστικό είναι, μάλιστα, ότι προσκλήθηκαν για να τοποθετηθούν και μόνο όσοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας δεν ξεπερνούν το ηλικιακό φράγμα των 40.

Φυσικά το συνέδριο είναι ανοιχτό και μπορεί να παρακολουθήσει τις εργασίες όποιος το επιθυμεί, ωστόσο έτσι όπως είναι η δομή του, για πρώτη φορά οι «μεγάλοι» είναι εκείνοι που θα ακούσουν και θα χειροκροτήσουν τους «μικρούς».

Ο απερχόμενος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης φαίνεται πως δίνει για ακόμα μια φορά την «πάσα» στους νέους και αφήνει σημαντική παρακαταθήκη στον Ορφέα Γεωργίου που είναι πλέον βέβαιο ότι θα τον διαδεχτεί στην προεδρία.

Διαβάστε επίσης:  Με την Λίνα Μενδώνη συναντήθηκε η ΔΕΕΠ Ροδόπης


 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News