Με την Λίνα Μενδώνη συναντήθηκε η ΔΕΕΠ Ροδόπης

Το Σάββατο 25/6 σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης μας πραγματοποιήθηκε συνάντηση των μελών της ΔΕΕΠ Ροδόπης υπό τον Πρόεδρο κο Ιωάννη Τζαμπάζη, με την Υπουργό Πολιτισμού κα Λινα Μενδώνη. 

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την πολιτιστική ανάπτυξη της περιοχής και τα οφέλη που μπορούν να προκύψουν από την ανάδειξη και αξιοποίηση του φυσικού κάλλους της. Συζητήθηκαν επίσης προβληματισμοί που προκύπτουν λόγω των περιορισμών της συνθήκης Ramsar και πώς μπορεί να αναδειχθεί σε συγκριτικό πλεονέκτημα για την ανάδειξη του πολιτιστικού προϊόντος της Ροδόπης.Ανάλογες  παρέμβασεις έγιναν από την κα Υπουργό όσον αφορά στην αξιοποίηση του πολιτιστικού θησαυρού του Παπικίου Όρους.

Η συζήτηση που έγινε ήταν σε εξαιρετικό κλίμα, αντηλλαγησαν απόψεις για θέματα ευρύτερου ενδιαφέροντος και συμφωνήθηκε η στενή συνεργασία μεταξύ της Νομαρχιακής Οργάνωσης της ΝΔ και του Υπουργείου.

Στη συνάντηση εκτός από τον Πρόεδρο κο Τζαμπάζη  συμμετείχαν :

Ο υπεύθυνος αγροτικού τομέα κος Δημήτρης Στεφάνου
Ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Κομοτηνής κος Βαγγέλης Σιαψαλακης
Ο υπεύθυνος αθλητικού τομέα κος Κων/νος Νικολαιδης
Η υπεύθυνη τομέα εκπαίδευσης κα Μ.Κοσμίδου 
Η υπεύθυνη Ισότητας των δύο φύλων κα Μ.Καζάκου
Η υπεύθυνη εκλογικής ετοιμότητας κα Μ.Μπαχτσεβανη
Η Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κα Κ.Λεοντίδου

Διαβάστε επίσης:  Ιωάννης Βεζυργιαννίδης, μέλος πολιτικής επιτροπής Νέας Δημοκρατίας: Επιτακτική η ανάγκη λειτουργίας Κέντρων Υγείας στο παραλιακό μέτωπο της Ροδόπης

Στη συνάντηση συμμετείχε και το μέλος της πολιτικής επιτροπής κος Ιωάννης Βεζυργιαννιδης.

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News