“ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΕΒΛΕΠΑ” ΣΑΤΙΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΕΡΩΤΙΚΑ ΜΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΟΥ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ

 

«Να ‘σαι λοιπόν προσεκτική και να μιλάς κοσμίως

Γιατί η κάθε πράξη σου κρίνεται παγκοσμίως.

Κι αν δε μου πεις πως μ’ αγαπάς μια νύχτα στο Παγκράτι,

μπορεί ν’ ανοίξει πόλεμος σ’ όλα της γης τα κράτη!»

 

Παγκοσμιοποίηση!  Ασφαλιστικό! ΔΝΤ! Αξιολόγηση! Διατροφή! Πολιτικός Προσανατολισμός! Κηδείες, μνημόνια, εισπρακτικές, κόκκινα δάνεια! Σε όλα αυτά αναφέρεται το νέο CD του Γιάννη Ζουγανέλη σε στίχους Αντ. Παπαϊωάννου, Ν. Κεραμίδα, Γ. Ζουγανέλη και του ποιητή Γ. Σουρή. Και  όπως λέει ο Σουρής «Κώλοι χοντροί, κώλοι λεπτοί, κώλοι απαλοί κι αφράτοι», συμπνέουν και… αναπνέουν μελωδικά τρυφερά, ερωτικά και καταγγελτικά! «Αλλιώς τα έβλεπα» Ένα CD για ευσυνείδητα ερωτοχτυπημένους εν μέσω μνημονίου. Ο Γιάννης Ζουγανέλης ερωτοτροπεί με την επικαιρότητα, με έναν εξαιρετικά μοναδικό τρόπο. Απρογραμμάτιστος και… αυτεπάγγελτα!

Ώριμος, υποψιασμένος και κατασταλαγμένος ο  Ζουγανέλης διασταυρώνει     στίχους και μουσικές ανατρέποντας μύθους και εντυπώσεις. Το διακύβευμα είναι  ένα και… ΕΡΩΤΙΚΟ! Αναζητήστε το σημείο “G” στα τραγούδια του “G”D. Σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες «τέσσερις στις πέντε γυναίκες προτιμούν σύντροφο που να διαθέτει χιούμορ. Η βαριά κουλτούρα σκοτώνει τον έρωτα!…»

Το CD που κυκλοφορεί από την MINOS EMI αποτελεί το πλέον ενδεδειγμένο σατιρικοπολιτικοερωτικό προϊόν.  Ανάμεσα στο 6ο και 7ο τραγούδι διάλειμμα 15΄.