ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΠΙΠΛΟ ΦΩΣ ΔΩΡΟ ΒΕΝΕΤΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΕΤΙΝΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΒΙΤΡΙΝΑ

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ο Εμπορικός Σύλλογος Κομοτηνής διοργάνωσε διαγωνισμό για την πιο όμορφη στολισμένη βιτρίνα καταστήματος στην Κομοτηνή. Ο Διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε 21 Δεκεμβρίου με 31 Δεκεμβρίου και συμμετείχαν 14 βιτρίνες τοπικών καταστημάτων που δόθηκαν σε ψηφοφορία του κοινού μέσα από ειδική ψηφιακή πλατφόρμα ψηφοφορίας. Η βράβευση του νικητή πραγματοποιήθηκε στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου.

Η ψηφοφορία ανέδειξε ως πρώτο νικητή το κατάστημα “Έπιπλο Φως Δώρο Βενετίδης”, την δεύτερη θέση κατέλαβε το κατάστημα ενδυμάτων “No Name” και την τρίτη το κατάστημα με είδη ύπνου “Hypnos Project”.

Η κα Μαρία Βενετίδου παρέλαβε το βραβείο της από τον Πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου κ. Νίκο Αγγελίδη και η οποία τόνισε στις δηλώσεις της ότι περιμένει κάθε χρόνο σαν μικρό παιδί να έρθουν τα Χριστούγεννα προκειμένου να στολίσει την βιτρίνα του καταστήματος αλλά και να καταφέρει η βιτρίνα να αποτελέσει πόλο έλξης για τους πελάτες. Ευχαρίστησε όλους όσους ψήφισαν και κατέταξαν στην πρώτη θέση των προτιμήσεων τους την βιτρίνα του καταστήματος της.

Η κα Σταυρούλα Πεχλεβάνη η υπεύθυνη του καταστήματος ένδυσης “Νο Νame” καθώς και ο κος Νίκος Μαριόλας ως στενός συνεργάτης της παρέλαβαν το βραβείο της δεύτερης ομορφότερης βιτρίνας από τον κ. Νίκο Ευκαρπίδη. Στις δηλώσεις της η κα Πεχλεβάνη τόνισε ότι στόχος του καταστήματος δεν ήταν η διάκριση στον διαγωνισμό αλλά να δημιουργήσουν μία ελκυστική βιτρίνα για να λειτουργήσει ανταποδοτικά στους πελάτες αλλάζοντας τους την ψυχολογία τους και επομένως προσελκύωντας τους να καταναλώσουν. Η κα Πεχλεβάνη ευχαρίστησε και αυτή με την σειρά της όλους όσους στήριξαν με την ψήφο τους την υποψηφιότητα του καταστήματος στον διαγωνισμό που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Κομοτηνής.

Η κα Κατσικάκη λόγο ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παραστεί για να παραλάβει το βραβείο της από τον κ. Ανέστη Βαφειάδη και αντα αυτής το παρέλαβα η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κα Κωνσταντινίδου για να τους το παραδώσει.

Η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου ευχαρίστησε όλους τους επιχειρηματίες που συμμετείχαν στον διαγωνισμό αλλά και τους περισσότερους από 2000 καταναλωτές που ψήφισαν για την ανάδειξη των νικητών.