ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΗ: ΘΡΑΚΙΩΤΙΚΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ Ή ΚΡΗΤΙΚΗ ΤΣΙΚΟΥΔΙΑ??? (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)

Η βουλευτής της ΝΔ και τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης Ντόρα Μπακογιάννη βρέθηκε στην Κομοτηνή την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου και επισκέφτηκε τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Νίκο Τσαλικίδη προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα της Ροδόπης.Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε ήταν και ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Χρήστος Μέτιος καθώς και οι πολιτευτές της Νέας Δημοκρατίας στην Ροδόπη ο πρώην Υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης και η Βούλα Ελευθεριάδου. Ο αντιπεριφερειάρχης αποχαιρέτισε την πρώην Υπουργό με Μαρωνίτικο τσίπουρο και ένα λεύκωμα με τις ομορφιές της Ροδόπης καθώς και με μία πλακέτα και ζήτησε από την κα Μπακογιάννη να μεταφέρει τα προβλήματα της Ροδόπης στο κέντρο και να βοηθήσει στην επίλυση τους.Μάλιστα η κα Μπακογιάννη ποστάρισε στο twiter της για την επίσκεψη της στην Κομοτηνή θέτοντας το δίλημα τσικουδιά ή τσίπουρο!!!

Στην συνέχεια η κα Μπακογιάννη επισκέφτηκε την Φιλύρα Ροδόπης και τα τοπικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας όπου συναντήθηκε με τους κατοικους και συνομίλησε μαζί τους για τα πρόβλημα τους. Τελευταία της επίσκεψη ήταν η συνάντηση της με τον Δήμαρχο Κομοτηνής κ.Γιώργο Πετρίδη ο οποίος την υποδέχτηκε στο Δημαρχείο της Κομοτηνής με αντιδημάρχους και Προέδρους δημοτικών επιχειρήσεων αλλά και με την μείζονα αντιπολίτευση και την επικεφαλής της κα Φελίνα Καζάκου. Στην ολιγόλεπτη συνάντηση τους στον κεντρικό χώρο του δημαρχείου η κα Ντόρα Μπακογιάννη κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για τον απαξιωτικό τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται την τοπική αυτοδιοίκηση αποδίδοντας το στην έλλειψη δύναμης στην αυτοδιοίκηση από το κεβερνων σχηματισμό. Από τη μεριά του ο Δήμαρχος κος Γιώργος Πετρίδης εξέφρασε σφαιρικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος και τις χάρισε αναμνηστικά δώρα του Δήμου Κομοτηνής.

Με το τέλος της συνάντησης η κα Μπακογιάννη είχε την ευκαιρία να ακούσει και κάλαντα χριστουγεννιάτικα απο την Αρμένικη κοινότητα της Κομοτηνής μιας και η επίσκεψη της συνέπεσε με την εορτή των Χριστουγέννων για τους Αρμένιους. Και αποχώρησε με επιπλέον δώρα που της χάρισε ο Πρόεδρος της Αρμένικης Κοινότητας Στεπαν Ματεοσιάν .

 

Η Ντόρα Μπακογιάννη στην αντιπεριφερεια Ροδόπης όπου ενημερωνεται από τον πρώην Υπουργό Ευρυπίδης Στυλιανίδης ,τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστος Μέτιος και τον αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Tsalikidis Nikos για τα τοπικά προβλήματα.

Δημοσιεύτηκε από Elli Tsompanidou στις Παρασκευή, 5 Ιανουαρίου 2018