ΦΩΝΑΞΕ ΜΕ ΜΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΒΡΕΤΤΟΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ

Ο Ηλίας Βρεττός μας παρουσιάζει το βίντεο κλιπ για το νέο του τραγούδι με τίτλο ”Φώναξε με” καθώς και αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό backstage από τα γυρίσματα!Τους στίχους υπογράφει η Αγγελική Μακρυνιώτη, την μουσική ο Ιορδάνης Παύλου και τη σκηνοθεσία ο Γιάννης Μιχελόπουλος.
Τα γυρίσματα διήρκεσαν τρεις ημέρες και πραγματοποιήθηκαν σε θερμοκρασίες κάτω των -5 βαθμών στις καταπληκτικές περιοχές των ορεινών Γρεβενών από την Βασιλίτσα, τον εθνικό δρυμό της Βάλια Κάλντα ως τα ακατοίκητα βλαχοχώρια της περιοχής. Ο Ηλίας Βρεττός και οι συνεργάτες του είχαν την δυνατότητα να προσεγγίσουν τα συγκεκριμένα σημεία με τη βοήθεια ειδικών ομάδων και οχημάτων καθώς πρώτη φορά πραγματοποιούνται γυρίσματα στα μέρη αυτά και ειδικά κάτω απο τέτοιες καιρικές συνθήκες. Χαρακτηριστικό της δυσκολίας είναι ότι τη δεύτερη μέρα για τα γυρίσματα στη χιονισμένη Βάλια Κάλντα μετά από 1 ώρα διαδρομή η αποστολή αναγκάστηκε να επιστρέψει στο σημείο εκκίνησης και να αλλάξει δρόμο ταξιδεύοντας άλλη 1 ώρα και 50 λεπτά καθώς η πρώτη διαδρομή είχε κοπεί από κατολισθήσεις.
Το νέο τραγούδι του Ηλία Βρεττού είναι μια ερωτική μπαλάντα και θα αγγίξει τις καρδιές όλων κυκλοφορεί από την Panik Platinum. Ο Ηλίας Βρεττός συνεχίζει δυναμικά τις εμφανίσεις του μαζί με τον μοναδικό Γιάννη Πλούταρχο στο Φωταέριο όπου κάθε Παρασκευή και Σάββατο γίνεται το αδιαχώρητο. Μαζί τους και οι Kings.

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News